Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceremoiltricolor F.C. UGHENTUS
NAZIONALE523 Tactiek TRYTRY-T
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
68.3 gemiddelde waardering 65.5
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Krbický passt de bal in één keer door. Vandenborre rent richting de bal. Krbický rent richting de bal. Vandenborre onderschept slim de pass. Vandenborre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vandenborre verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenborre passt de bal met de wreef. Boussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussard geeft de bal voor. Venturini krijgt zijn hoofd ertegen. Rupčić bokst de bal weg. Daar is Tetiker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Vandenborre rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boussard neemt de hoekschop. Vandenborre springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Eminescu rent richting de bal. Żołopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu verovert de bal door een tackle van achteren. Eminescu geeft een hoge lob. Vandenborre maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Szamosi rent richting de bal. Savin is nu in balbezit. Tesser onderschept slim de pass. Tesser draait met de bal, schiet en ... Dean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - F.C. UGHENTUS 0:1

27e minuut.
Bartnik kopt de bal weg. Boussard rent richting de bal. Boussard geeft een hoge lob. Venturini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vinceremoiltricolor - F.C. UGHENTUS 1:1

37e minuut.
Obrist passt de bal met de wreef. Pleşan geeft een lange en hoge pass. Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesser verovert de bal door een tackle van achteren. Tesser haalt uit met een fantastische trap. Dean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceremoiltricolor - F.C. UGHENTUS 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 31%, F.C. UGHENTUS 69%.
vinceremoiltricolor - F.C. UGHENTUS 1:2

46e minuut.
Azo komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Savin verovert de bal door een tackle van achteren. Savin geeft de bal voor. Boussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussard geeft een hoge lob. Rupčić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Eminescu passt de bal in één keer door. Vandenborre rent richting de bal. Azo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Azo krijgt een gele kaart. Vandenborre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eminescu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Azo geeft een lange en hoge pass. Boussard geeft een lange en hoge pass. Vandenborre kopt de bal weg. Venturini bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Boussard geeft een lange en hoge pass. Daar is Obrist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savelli is nu in balbezit. Savelli geeft een lange en hoge pass. Vandenborre springt en kopt de bal. Rupčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Azo verovert de bal door een tackle van achteren. Boussard onderschept slim de pass. Boussard geeft een lange en hoge pass. Venturini maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Obrist speelt de bal door. Daar is Bartnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vinceremoiltricolor - F.C. UGHENTUS 2:2

81e minuut.
Żołopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu onderschept slim de pass. Eminescu geeft een lange en hoge pass. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceremoiltricolor 34%, F.C. UGHENTUS 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vinceremoiltricolor - F.C. UGHENTUS 2:2