Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gymnastics Naples Le Furie bianche
WC Champion def2 Tactiek 5-3-2 B
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
69.5 gemiddelde waardering 70.6
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


9e minuut.
Formiga onderschept slim de pass. Formiga geeft de bal voor. Inworp. Brooijmans met een snelle inworp. Speriatu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Narin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Ledig verovert de bal door een tackle van achteren. Ledig probeert naar een medespeler te passen. Arricca is nu in balbezit. Arricca geeft de bal voor. Bas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Olszewski draait met de bal, schiet en ... Triulcio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ledig neemt de hoekschop. Olszewski springt en kopt de bal. Beşok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Bernat passt de bal met de wreef. Reizner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ledig krijgt een gele kaart. Reizner raakt geblesseerd tijdens het duel. Reizner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bernat maakt een snoekduik en kopt de bal. Narin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Brooijmans zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu geeft een hoge lob. Bernat springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - Le Furie bianche 0:1

42e minuut.
Casacuberta passt de bal met de wreef. Daar is Arricca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brooijmans. Brooijmans krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Herbut kopt de bal weg. Bernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ledig zijn tegenspeler op de grond. Ledig krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gymnastics Naples 53%, Le Furie bianche 47%.
Gymnastics Naples - Le Furie bianche 0:1

58e minuut.
Reizner rent richting de bal. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernat onderschept slim de pass. Reizner bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Herbut is nu in balbezit. Feulner begaat een overtreding. Herbut raakt geblesseerd tijdens het duel. Brooijmans zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reizner bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizner geeft de bal voor. Herbut maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - Le Furie bianche 0:2

81e minuut.
Dardery met een sublieme pass. Reizner bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizner probeert naar een medespeler te passen. Bernat rent richting de bal. Bernat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Feulner bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizner onderschept slim de pass. Reizner speelt de bal door. Herbut rent richting de bal. Herbut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Canales passt de bal zonder na te denken. Arricca rent richting de bal. Arricca geeft een lange en hoge pass. Olszewski springt en kopt de bal. Beşok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gymnastics Naples - Le Furie bianche 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gymnastics Naples 55%, Le Furie bianche 45%.
Gymnastics Naples - Le Furie bianche 1:2