Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: rovattila Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 38220
rovattila vinceremoiltricolor
220324 Tactiek NAZIONALE523
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
68.4 gemiddelde waardering 71.1
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Hiranya heeft problemen om de bal te vangen. Hiranya geeft een hoge lob. Plotnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik onderschept slim de pass. Mowlik schiet op doel. Dean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Talenciak probeert naar een medespeler te passen. Eminescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekirdek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çekirdek krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Dacourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacourt geeft de bal voor. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Dean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - vinceremoiltricolor 1:0

13e minuut.
Madroño kopt de bal weg. Talenciak rent richting de bal. Trzeciakiewicz onderschept slim de pass. Trzeciakiewicz geeft de bal voor. Vandenborre springt en kopt de bal. Kivilompolo bokst de bal weg. Wander rent richting de bal. Wander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rovattila - vinceremoiltricolor 1:1

14e minuut.
Boussard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eminescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çekirdek. Çekirdek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

15e minuut.
Talenciak kopt de bal weg. Morda controleert de bal met de borst. Szamosi rent richting de bal. Mowlik rent richting de bal. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Dean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Raczyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzeciakiewicz met een snelle inworp. Wander is nu in balbezit. Wander haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Eminescu met de inworp. Boussard met een sublieme pass. Vandenborre rent richting de bal. Vandenborre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - vinceremoiltricolor 1:2

28e minuut.
Szamosi probeert naar een medespeler te passen. Hiranya is nu in balbezit. Boussard onderschept slim de pass. Boussard geeft een hoge lob. Wander springt en kopt de bal. Kivilompolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Buitenspel voor Morda. Goede buitenspelval van de verdediging. Savin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boussard kopt de bal weg. Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenborre haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rovattila 59%, vinceremoiltricolor 41%.
rovattila - vinceremoiltricolor 1:2

52e minuut.
Wander passt de bal zonder na te denken. Boussard is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eminescu met een snelle inworp. Boussard geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kempa kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boussard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vandenborre springt en kopt de bal. Kivilompolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Vandenborre bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vandenborre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zimmermann met een snel genomen vrije trap. Boussard kopt de bal weg. Raczyński is nu in balbezit. Vandenborre verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenborre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - vinceremoiltricolor 1:3

67e minuut.
Plotnikov met een sublieme pass. Eminescu geeft een hoge lob. Vandenborre is nu in balbezit. Vandenborre draait met de bal, schiet en ... Kivilompolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - vinceremoiltricolor 1:4

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antipa komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kempa probeert naar een medespeler te passen. Talenciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Talenciak met een sublieme pass. Antipa rent richting de bal. Antipa schiet op doel. Dean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Szamosi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Boussard kopt de bal weg. Klungelig pakt Raczyński de bal. Vandenborre verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenborre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Talenciak met een sublieme pass. Dacourt rent richting de bal. Dacourt passt de bal met de wreef. Antipa is nu in balbezit. Antipa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempa geeft de bal voor. Mowlik probeert de bal met de borst te controleren. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rovattila - vinceremoiltricolor 2:4

89e minuut.
Klungelig pakt Wander de bal. Antipa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wander is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Savin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hiranya kopt de bal weg. Wander rent richting de bal. Wander schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rovattila 67%, vinceremoiltricolor 33%.
rovattila - vinceremoiltricolor 2:4