Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: F.C. Tonno Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 39869
F.C. Tonno Real Palermo
4321_SX_ROMBO Tactiek 523 real
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
60.8 gemiddelde waardering 42.1
uitmuntend Schieten matig
uitmuntend Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Buscan speelt de bal door. Tamborini rent richting de bal. Tamborini geeft een hoge lob. Thalwieser is nu in balbezit. Thalwieser haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Thalwieser passt de bal zonder na te denken. Ruozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Tamborini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborini geeft een lange en hoge pass. Thalwieser springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Tamborini is nu in balbezit. Tamborini geeft een hoge lob. Daar is Rattata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thalwieser is nu in balbezit. Thalwieser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı met een sublieme pass. Peţeanu geeft een hoge lob. Thalwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalwieser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Antonucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Peţeanu passt de bal met de wreef. Buscan speelt de bal door. Tamborini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborini geeft een lange en hoge pass. Thalwieser springt en kopt de bal. Stoica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tonno - Real Palermo 1:0

27e minuut.
Klungelig pakt Bellotti de bal. Bellotti passt de bal met de wreef. Daar is Zener, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thalwieser onderschept slim de pass. Thalwieser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Nes is nu in balbezit. Nes speelt de bal door. Zener bereikt de bal nog maar net als eerste. Zener geeft een lange en hoge pass. El-Shamy springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Peţeanu speelt de bal door. Wisnieski is nu in balbezit. Wisnieski passt de bal in één keer door. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı geeft de bal voor. Thalwieser heeft problemen om de bal te vangen. Thalwieser schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hermon de bal onder controle te krijgen. Stoica bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolonyacı zal de hoekschop nemen. Tamborini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tonno - Real Palermo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Tonno 20%, Real Palermo 80%.
F.C. Tonno - Real Palermo 2:0

48e minuut.
Buscan is nu in balbezit. Buscan geeft een hoge lob. Rattata kopt de bal weg. Tamborini geeft een lange en hoge pass. Thalwieser krijgt zijn hoofd ertegen. Stoica bokst de bal weg.

53e minuut.
Wisnieski verovert de bal door een tackle van achteren. Wisnieski geeft een hoge lob. Thalwieser is nu in balbezit. Thalwieser draait met de bal, schiet en ... Stoica probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Tamborini onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tamborini zal de hoekschop nemen. Thalwieser maakt een snoekduik en kopt de bal. Stoica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tonno - Real Palermo 3:0

57e minuut.
Peţeanu probeert naar een medespeler te passen. Buscan probeert naar een medespeler te passen. Tamborini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborini geeft een lange en hoge pass. Thalwieser springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tonno - Real Palermo 4:0

59e minuut.
Nes probeert naar een medespeler te passen. Zener speelt de bal door. Daar is Rastafariański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thalwieser verovert de bal door een tackle van achteren. Thalwieser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rastafariański passt de bal in één keer door. Nes probeert de bal aan de voet te houden. Wisnieski speelt de bal door. Thalwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalwieser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wisnieski passt de bal in één keer door. Daar is Kolonyacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolonyacı geeft een hoge lob. Thalwieser rent richting de bal. Thalwieser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu geeft een hoge lob. Antonucci heeft problemen om de bal te vangen. Thalwieser rent richting de bal. Thalwieser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Wisnieski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruozzi de bal. Tamborini rent richting de bal. Tamborini schiet op doel. Stoica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ruozzi met een harde bal richting middenveld. Wisnieski geeft een lange en hoge pass. Thalwieser krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Buscan is nu in balbezit. Buscan passt de bal in één keer door. Tamborini geeft een hoge lob. Thalwieser rent richting de bal. Thalwieser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tamborini met de inworp. Nes rent richting de bal. Wisnieski verovert de bal door een tackle van achteren. Wisnieski geeft de bal voor. Thalwieser krijgt zijn hoofd ertegen. Stoica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rattata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Tonno - Real Palermo 5:0

83e minuut.
Wisnieski passt de bal zonder na te denken. Buscan met een sublieme pass. Tamborini heeft problemen om de bal te vangen. Tamborini geeft de bal voor. Thalwieser maakt een snoekduik en kopt de bal. Stoica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Tonno 17%, Real Palermo 83%.
F.C. Tonno - Real Palermo 5:0