Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: Galletto Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 49999
Galletto F.C. Tonno
RiscoA6l2MID Tactiek 4321_SX_ROMBO
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
71.9 gemiddelde waardering 67.7
formidable Schieten excellent
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


11e minuut.
Żuchowski geeft een hoge lob. Belver kopt de bal weg. Appel rent richting de bal. Appel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - F.C. Tonno 1:0

19e minuut.
Belver bereikt de bal nog maar net als eerste. Belver geeft de bal voor. Stąporski kopt de bal weg. Belver geeft een lange en hoge pass. Howie maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bolchiş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kofidis komt het veld opgelopen.

27e minuut.
González Ávila passt de bal zonder na te denken. Buscan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belver. Belver krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kofidis rent richting de bal. Tamborini onderschept slim de pass. Tamborini geeft een hoge lob. Thalwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalwieser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galletto - F.C. Tonno 1:1

34e minuut.
Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde geeft een hoge lob. Belver is nu in balbezit. Belver geeft een lange en hoge pass. Howie maakt een snoekduik en kopt de bal. Rychlý bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 35%, F.C. Tonno 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galletto - F.C. Tonno 1:1

51e minuut.
Belver kopt de bal weg. Appel is nu in balbezit. Peţeanu begaat een overtreding. Peţeanu krijgt een gele kaart. Appel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogarde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belver kopt de bal weg. Cole geeft de bal voor. Appel springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole met een sublieme pass. Belver rent richting de bal. Belver geeft de bal voor. Mạnh Thắng kopt de bal weg. Rychlý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Anesin rent richting de bal. Anesin geeft een hoge lob. Belver rent richting de bal. Belver geeft de bal voor. Howie springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
González Ávila geeft de bal voor. Tamborini bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Anesin zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Anesin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole heeft problemen om de bal te vangen. Cole passt de bal met de wreef. Bogarde rent richting de bal. Bogarde geeft een lange en hoge pass. Rychlý kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Howie rent richting de bal. Howie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galletto - F.C. Tonno 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galletto 40%, F.C. Tonno 60%.
Galletto - F.C. Tonno 2:1