Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie B.02
  • Stadion: HAPPINESS
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14849
Total Confusion UTD DonPepponi
T Eclipse Ala Tactiek Makarena 1.4
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.3 gemiddelde waardering 72.5
good Schieten brilliant
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Alejo verovert de bal door een tackle van achteren. Alejo passt de bal met de wreef. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto draait met de bal, schiet en ... Ramazzotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Karakehaiov is nu in balbezit. Karakehaiov met een sublieme pass. Bastías rent richting de bal. Bastías draait met de bal, schiet en ... Ramazzotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rępał passt de bal met de wreef. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto verovert de bal door een tackle van achteren. Pouso Alto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto draait met de bal, schiet en ... Ramazzotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - DonPepponi 0:1

23e minuut.
Almeida kopt de bal weg. Rępał speelt de bal door. Daar is Pouso Alto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouso Alto schiet op doel. Ramazzotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - DonPepponi 0:2

25e minuut.
Grifeo is nu in balbezit. Murumaa onderschept slim de pass. Murumaa passt de bal in één keer door. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bastías rent richting de bal. Bastías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - DonPepponi 0:3

31e minuut.
Anh Bảo rent richting de bal. Murumaa verovert de bal door een tackle van achteren. Murumaa passt de bal zonder na te denken. Pouso Alto rent richting de bal. Pouso Alto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Flores de bal. Bastías is nu in balbezit. Bastías schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Karakehaiov geeft de bal voor. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías schiet op doel. Ramazzotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - DonPepponi 0:4

36e minuut.
Karakehaiov met een sublieme pass. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías schiet op doel. Jurčević probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - DonPepponi 0:5

38e minuut.
Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski geeft een lange en hoge pass. Pouso Alto rent richting de bal. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap. Ramazzotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - DonPepponi 0:6

42e minuut.
Karakehaiov geeft de bal voor. Pouso Alto kopt de bal weg. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías draait met de bal, schiet en ... Ramazzotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 67%, DonPepponi 33%.
Total Confusion UTD - DonPepponi 0:6

46e minuut.
Cella komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rępał geeft een hoge lob. Jurčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto onderschept slim de pass. Pouso Alto heeft problemen om de bal te vangen. Pouso Alto schiet op doel. Ramazzotti bokst de bal weg. Bastías rent richting de bal. Bastías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - DonPepponi 0:7

48e minuut.
Anh Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał onderschept slim de pass. Rępał passt de bal zonder na te denken. Karakehaiov rent richting de bal. Karakehaiov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Lobanovskij kopt de bal weg. Daar is Matkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouso Alto is nu in balbezit. Bastías rent richting de bal. Bastías draait met de bal, schiet en ... Ramazzotti bokst de bal weg.

56e minuut.
Grifeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitti verovert de bal door een tackle van achteren. Spitti geeft de bal voor. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías schiet op doel. Ramazzotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Almeida geeft een hoge lob. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías haalt uit met een fantastische trap. Ramazzotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - DonPepponi 0:8

61e minuut.
Almeida geeft een lange en hoge pass. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurčević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pouso Alto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bastías legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ramazzotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Murumaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murumaa passt de bal in één keer door. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pouso Alto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap. Ramazzotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Anh Bảo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Retlewski is nu in balbezit. Retlewski passt de bal in één keer door. Bastías is nu in balbezit. Bastías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - DonPepponi 0:9

67e minuut.
Klungelig pakt Karakehaiov de bal. Karakehaiov probeert naar een medespeler te passen. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto schiet op doel. Ramazzotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - DonPepponi 0:10

71e minuut.
Bastías geeft een hoge lob. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Bastías is nu in balbezit. Retlewski rent richting de bal. Retlewski schiet op doel. Ramazzotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Murumaa met een sublieme pass. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto rent richting de bal. Pouso Alto draait met de bal, schiet en ... Ramazzotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pouso Alto speelt de bal door. Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov passt de bal zonder na te denken. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Total Confusion UTD - DonPepponi 0:11

81e minuut.
Anh Bảo probeert naar een medespeler te passen. Moribondo rent richting de bal. Moribondo probeert naar een medespeler te passen. Beato bereikt de bal nog maar net als eerste. Beato draait met de bal, schiet en ... Paal! Kınık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Bastías kopt de bal weg. Klungelig pakt Lobanovskij de bal. Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski geeft een hoge lob. Bastías maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Total Confusion UTD 71%, DonPepponi 29%.
Total Confusion UTD - DonPepponi 0:11