Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie B.03
  • Stadion: slide Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19625
slide Real Pezzo
4312sn Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
66.3 gemiddelde waardering 71
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Szép kopt de bal weg. Getiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocaoğlu begaat een overtreding. Hocaoğlu krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Koszta geeft een hoge lob. Iervini rent richting de bal. Berček onderschept slim de pass. Berček geeft de bal voor. Nəsiboğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Espinosa geeft de bal voor. Koszta heeft problemen om de bal te vangen. Cornea rent richting de bal. Cornea schiet op doel. Margolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cornea rent richting de bal. Cornea haalt uit met een fantastische trap. Margolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Real Pezzo 0:1

32e minuut.
Berček bereikt de bal nog maar net als eerste. Berček geeft de bal voor. Muda springt en kopt de bal. Hocaoğlu geeft een lange en hoge pass. Nəsiboğlu springt en kopt de bal. Tardivo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Getiren met een snelle inworp. Fininho met een sublieme pass. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda draait met de bal, schiet en ... Tardivo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jop heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berček zal de hoekschop nemen. Nəsiboğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
slide - Real Pezzo 1:1

40e minuut.
Getiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Getiren geeft de bal voor. Hocaoğlu is nu in balbezit. Hocaoğlu geeft de bal voor. Muda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Real Pezzo 2:1

42e minuut.
Hocaoğlu is nu in balbezit. Getiren verovert de bal door een tackle van achteren. Getiren met een sublieme pass. de Viveiroa bereikt de bal nog maar net als eerste. de Viveiroa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slide 41%, Real Pezzo 59%.
slide - Real Pezzo 2:1

46e minuut.
Paluchowski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Margolo met een sublieme pass. Hocaoğlu kopt de bal weg. Fininho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fininho geeft een lange en hoge pass. Nəsiboğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Tardivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hocaoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fininho is nu in balbezit. Fininho geeft een lange en hoge pass. Nəsiboğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Iervini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muda is nu in balbezit. Iervini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Iervini krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Tardivo met een sublieme pass. Varlan rent richting de bal. Varlan met een sublieme pass. de Viveiroa rent richting de bal. de Viveiroa schiet op doel. Margolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Varlan kopt de bal weg. Clemente rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paluchowski. Paluchowski krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kasperek geeft een hoge lob. Nəsiboğlu kopt de bal weg. Muda rent richting de bal. Muda haalt uit met een fantastische trap. Tardivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal rolt over de achterlijn. Albert komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Fininho geeft de bal voor. Jop is nu in balbezit. Nəsiboğlu onderschept slim de pass. Nəsiboğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Real Pezzo 3:1

74e minuut.
Daar is Kotász, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotász passt de bal in één keer door. Hocaoğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu rent richting de bal. Nəsiboğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tardivo bokst de bal weg. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slide - Real Pezzo 4:1

75e minuut.
Marziliano komt het veld opgelopen. Bealli komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jop kopt de bal weg. Berček rent richting de bal. Berček probeert naar een medespeler te passen. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Varlan speelt de bal door. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa passt de bal zonder na te denken. Albert rent richting de bal. Albert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Varlan passt de bal in één keer door. Getiren is nu in balbezit. Getiren geeft een hoge lob. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Avola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slide 47%, Real Pezzo 53%.
slide - Real Pezzo 4:1