Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S.Dalila Stella Azzurra
Start Tactiek Max 4-3-1-2 G
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
64.2 gemiddelde waardering 71
very good Schieten outstanding
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Dzsudzsák onderschept slim de pass. Dzsudzsák probeert naar een medespeler te passen. Lachowski is nu in balbezit. Lachowski geeft een lange en hoge pass. Garus springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Heineken met een sublieme pass. Morchia probeert naar een medespeler te passen. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Garus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Stella Azzurra 0:1

13e minuut.
Guevara rent richting de bal. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garus is nu in balbezit. Garus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Stella Azzurra 0:2

26e minuut.
Kallifronas neemt vlug de vrije trap. Lachowski kopt de bal weg. Testosteron rent richting de bal. Testosteron geeft een hoge lob. Guevara springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garus rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Stella Azzurra 0:3

29e minuut.
Heineken geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chrapek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żurawek geeft de bal voor. Silano maakt een snoekduik en kopt de bal. Váczi bokst de bal weg.

38e minuut.
Dzsudzsák met een sublieme pass. Morchia is nu in balbezit. Morchia probeert naar een medespeler te passen. Guevara rent richting de bal. Guevara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ... Marasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Stella Azzurra 0:4

44e minuut.
Lachowski neemt de hoekschop. Guevara kopt de bal weg. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Garus schiet op doel. Na een snelle pass probeert Costela de bal onder controle te krijgen. Marasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.Dalila 59%, Stella Azzurra 41%.
A.S.Dalila - Stella Azzurra 0:4

46e minuut.
Wild komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kallifronas geeft een lange en hoge pass. Lachowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Afacan de bal. Garus is nu in balbezit. Garus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Wild met een sublieme pass. Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachowski probeert naar een medespeler te passen. Guevara rent richting de bal. Guevara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wild heeft problemen om de bal te vangen. Wild passt de bal met de wreef. Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachowski geeft een hoge lob. Guevara maakt een snoekduik en kopt de bal. Marasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Garus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Stella Azzurra 0:5

60e minuut.
Testosteron onderschept slim de pass. Testosteron geeft een lange en hoge pass. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel. Marasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Stella Azzurra 0:6

63e minuut.
Lachowski rent richting de bal. Afacan verovert de bal door een tackle van achteren. Afacan geeft de bal voor. Chrapek krijgt zijn hoofd ertegen. Váczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Stella Azzurra 1:6

64e minuut.
Guevara rent richting de bal. Guevara passt de bal zonder na te denken. Mazgaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garus rent richting de bal. Garus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Sobrecueva komt het veld opgelopen. Rępał komt het veld opgelopen. Hennig komt het veld opgelopen. Niskanen komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lachowski met de inworp. Hennig geeft een hoge lob. Garus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Stella Azzurra 1:7

77e minuut.
Lachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachowski passt de bal in één keer door. Hennig heeft problemen om de bal te vangen. Hennig geeft een lange en hoge pass. Garus maakt een snoekduik en kopt de bal. Marasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Costela bereikt de bal nog maar net als eerste. Costela geeft de bal voor. Koza is nu in balbezit. Koza geeft een hoge lob. Rępał krijgt zijn hoofd ertegen. Niskanen bokst de bal weg.

87e minuut.
Hennig met een sublieme pass. Daar is Garus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boiangiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garus kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.S.Dalila - Stella Azzurra 1:8

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Guevara stond buitenspel. Costela maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kallifronas is nu in balbezit. Silano onderschept slim de pass. Silano haalt uit met een fantastische trap. Niskanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S.Dalila 52%, Stella Azzurra 48%.
A.S.Dalila - Stella Azzurra 1:8