Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: FC CSC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 25465
SquadroneAvvoltoi I Tragici
442 new Tactiek eccola
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
65.4 gemiddelde waardering 64.1
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Manu probeert naar een medespeler te passen. Buchalik is nu in balbezit. Buchalik geeft een hoge lob. Gorząd krijgt zijn hoofd ertegen. Paesan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - I Tragici 1:0

15e minuut.
Buchalik speelt de bal door. Giannino heeft problemen om de bal te vangen. Kemaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemaoğlu schiet op doel. Paesan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

17e minuut.
Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liistri is nu in balbezit. Liistri passt de bal in één keer door. Bellido rent richting de bal. Bellido schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Giannino heeft problemen om de bal te vangen. Buchalik rent richting de bal. Scalera verovert de bal door een tackle van achteren. Kemaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kemaoğlu draait met de bal, schiet en ... Paesan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Alifragis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazancı. Alifragis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Manu met een snel genomen vrije trap. Gorząd rent richting de bal. Gorząd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Giannino speelt de bal door. Lagouvardos met een sublieme pass. Liistri met een sublieme pass. Arciniegas rent richting de bal. Arciniegas draait met de bal, schiet en ... Beletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Alifragis probeert naar een medespeler te passen. Manu is nu in balbezit. Scalera begaat een overtreding. Scalera krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Scalera probeert naar een medespeler te passen. Buchalik is nu in balbezit. Buchalik geeft de bal voor. Klungelig pakt Gorząd de bal. Gorząd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Buchalik met een sublieme pass. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu speelt de bal door. Kemaoğlu is nu in balbezit. Kemaoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - I Tragici 2:0

45e minuut.
Korpics geeft de bal voor. Inworp. Lagouvardos met een snelle inworp. Liistri geeft een hoge lob. Arciniegas maakt een snoekduik en kopt de bal. Beletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rădescu de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 54%, I Tragici 46%.
SquadroneAvvoltoi - I Tragici 2:0

46e minuut.
Guzik komt het veld opgelopen. Colgan komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kazancı kan de bal niet met de borst controleren. Alifragis is nu in balbezit. Kazancı verovert de bal door een tackle van achteren. Kazancı geeft een hoge lob. Arciniegas maakt een snoekduik en kopt de bal. Beletti bokst de bal weg.

53e minuut.
Floricioiu geeft een hoge lob. Kemaoğlu is nu in balbezit. Genechten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Genechten krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Manu passt de bal in één keer door. Gorząd rent richting de bal. Met opzet legt Genechten zijn tegenspeler op de grond. Gorząd raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Manu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paesan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Inworp. Osores komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Atakişiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Atakişiyev probeert naar een medespeler te passen. Manu rent richting de bal. Manu geeft een lange en hoge pass. Gorząd krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - I Tragici 3:0

66e minuut.
Lagouvardos passt de bal met de wreef. Dávila is nu in balbezit. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido draait met de bal, schiet en ... Beletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kemaoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Colgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Guzik probeert naar een medespeler te passen. Colgan verovert de bal door een tackle van achteren. Manu is nu in balbezit. Manu geeft een hoge lob. Kemaoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 46%, I Tragici 54%.
SquadroneAvvoltoi - I Tragici 3:0