Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: I Tragici Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 40912
I Tragici Falla FC
eccola Tactiek MAXx
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
64 gemiddelde waardering 69.1
excellent Schieten outstanding
very good Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


5e minuut.
Rioli probeert naar een medespeler te passen. Albonici probeert naar een medespeler te passen. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński geeft een hoge lob. Rafiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Albonici met de inworp. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński geeft de bal voor. Jones maakt een snoekduik en kopt de bal. Paesan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Falla FC 0:1

13e minuut.
Quilico verovert de bal door een tackle van achteren. Quilico geeft de bal voor. Arciniegas kopt de bal weg. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Albonici probeert naar een medespeler te passen. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński geeft de bal voor. Jones springt en kopt de bal. Genechten heeft problemen om de bal te vangen. Paesan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kazancı passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bellido de bal. Bellido geeft een lange en hoge pass. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I Tragici - Falla FC 1:1

31e minuut.
Rafiński geeft een hoge lob. Quilico probeert de bal met de borst te controleren. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński haalt uit met een fantastische trap. Paesan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
I Tragici - Falla FC 1:2

39e minuut.
Ceri is nu in balbezit. Ceri geeft een lange en hoge pass. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński geeft een hoge lob. Rafiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Lagouvardos de bal. Rafiński is nu in balbezit. Lagouvardos begaat een overtreding. Lagouvardos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 57%, Falla FC 43%.
I Tragici - Falla FC 1:2

49e minuut.
Calderón met een sublieme pass. Rafiński rent richting de bal. Lagouvardos begaat een overtreding. Lagouvardos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Liistri speelt de bal door. Arciniegas rent richting de bal. Goodfellow legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arciniegas raakt geblesseerd tijdens het duel. Bellido kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Requena komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Żywioł met een harde bal richting middenveld. Rafiński rent richting de bal. Albonici speelt de bal door. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bellido rent richting de bal. Ceri verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liistri zal de hoekschop nemen. Bellido krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pêgo komt het veld opgelopen. Gümüşgöz komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mesiano speelt de bal door. Kazancı is nu in balbezit. Kazancı met een sublieme pass. Arciniegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arciniegas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
I Tragici - Falla FC 2:2

83e minuut.
Mesiano probeert naar een medespeler te passen. Liistri rent richting de bal. Liistri met een sublieme pass. Bellido heeft problemen om de bal te vangen. Bellido haalt uit met een fantastische trap. Żywioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: I Tragici 56%, Falla FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
I Tragici - Falla FC 2:2