Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:27
  • Competitiewedstrijd: Serie C.01
  • Stadion: Paolo Mantovani
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 29999
Olympique Spotorno avatar club
Mihajlovic Tactiek xxx
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 60.7
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Maciejak speelt de bal door. Nys bereikt de bal nog maar net als eerste. Nys geeft een lange en hoge pass. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Pietka bokst de bal weg.

31e minuut.
Carau met een sublieme pass. Akbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Soylu verovert de bal door een tackle van achteren. Soylu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Carau de bal. Carau probeert naar een medespeler te passen. Dyowe Roig rent richting de bal. Soylu rent richting de bal. Soylu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Carau bereikt de bal nog maar net als eerste. Carau probeert naar een medespeler te passen. Gianniotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carau geeft de bal voor. Soylu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Klungelig pakt Dyowe Roig de bal. Chuanchuen met een sublieme pass. Mesdag probeert naar een medespeler te passen. Obermayer rent richting de bal. Obermayer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spotorno 49%, avatar club 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympique Spotorno - avatar club 0:0

53e minuut.
Dyowe Roig onderschept slim de pass. Dyowe Roig passt de bal zonder na te denken. Soylu rent richting de bal. Soylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - avatar club 0:1

60e minuut.
Doeltrap. Tomar komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nys kopt de bal weg. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio passt de bal met de wreef. Daar is Vivenza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivenza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mendolaro kopt de bal weg. Dyowe Roig rent richting de bal. Sene-Absa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sene-Absa krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Sulayman is nu in balbezit. Sulayman geeft een hoge lob. Daar is Corrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Pietka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Sulayman geeft een hoge lob. Inworp. Hoàng Khánh met de inworp. Mesdag verovert de bal door een tackle van achteren. Soylu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Gadea de bal. Gadea geeft de bal voor. Mendolaro speelt de bal door. Sene-Absa geeft een hoge lob. Vivenza springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Chuanchuen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dyowe Roig zal de hoekschop nemen. Hoàng Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Khánh schiet op doel. Paakuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mendolaro probeert naar een medespeler te passen. Nys probeert naar een medespeler te passen. Sene-Absa probeert naar een medespeler te passen. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympique Spotorno - avatar club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spotorno 51%, avatar club 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympique Spotorno - avatar club 1:1