Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. PRAGA INTER MARILETI CASTELLO
NEW Tactiek c 523
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 11
62.9 gemiddelde waardering 64.9
outstanding Schieten outstanding
solid Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Hausman controleert de bal met de borst. Staelens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausman begaat een overtreding. Hausman krijgt een gele kaart. Staelens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaghetto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fustini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Fustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fustini draait met de bal, schiet en ... Morfeo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - INTER MARILETI CASTELLO 0:1

11e minuut.
Izbiński passt de bal in één keer door. Neagu rent richting de bal. Mendil rent richting de bal. Neagu verovert de bal door een tackle van achteren. Neagu draait met de bal, schiet en ... Zunga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schönenberger is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schönenberger neemt de hoekschop. Trung Hiệp maakt een snoekduik en kopt de bal. Bileyci springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. PRAGA - INTER MARILETI CASTELLO 1:1

17e minuut.
Spicciariello controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kobierski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - INTER MARILETI CASTELLO 2:1

19e minuut.
Arciszewski passt de bal zonder na te denken. Raţ heeft problemen om de bal te vangen. Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Spicciariello heeft problemen om de bal te vangen. Spicciariello draait met de bal, schiet en ... Morfeo bokst de bal weg.

26e minuut.
Bileyci is nu in balbezit. Vaismanas onderschept slim de pass. Vaismanas geeft de bal voor. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Alarcón geeft de bal voor. Daar is Kobierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spicciariello rent richting de bal. Spicciariello draait met de bal, schiet en ... Morfeo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. PRAGA - INTER MARILETI CASTELLO 2:2

34e minuut.
Gallardo neemt vlug de vrije trap. Spicciariello kopt de bal weg. Fustini is nu in balbezit. Fustini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - INTER MARILETI CASTELLO 2:3

38e minuut.
Arciszewski geeft de bal voor. Trung Hiệp kopt de bal weg. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. PRAGA - INTER MARILETI CASTELLO 3:3

38e minuut.
Spicciariello probeert naar een medespeler te passen. Fustini heeft problemen om de bal te vangen. Schönenberger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schönenberger krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gallardo kopt de bal weg. Schönenberger is nu in balbezit. Mendil begaat een overtreding. Mendil krijgt een gele kaart. Schönenberger raakt geblesseerd tijdens het duel. Neagu wilt de vrije trap nemen. Zunga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - INTER MARILETI CASTELLO 4:3

44e minuut.
Zaghetto is nu in balbezit. Raţ onderschept slim de pass. Raţ passt de bal zonder na te denken. Bileyci is nu in balbezit. Bileyci met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Zunga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. PRAGA 38%, INTER MARILETI CASTELLO 62%.
A.S. PRAGA - INTER MARILETI CASTELLO 4:3

47e minuut.
Wlisłocki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schönenberger met een snelle inworp. Hausman geeft de bal voor. Bileyci springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Vivas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Raţ de bal onder controle te krijgen. Zaghetto is nu in balbezit. Zaghetto draait met de bal, schiet en ... Morfeo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. PRAGA - INTER MARILETI CASTELLO 4:4

52e minuut.
Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón passt de bal in één keer door. Zaghetto is nu in balbezit. Zaghetto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Izbiński met een sublieme pass. Wlisłocki is nu in balbezit. Trung Hiệp verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hiệp haalt uit met een fantastische trap. Zunga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - INTER MARILETI CASTELLO 5:4

65e minuut.
Mendil verovert de bal door een tackle van achteren. Mendil speelt de bal door. Staelens bereikt de bal nog maar net als eerste. Staelens speelt de bal door. Fustini bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Staelens geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fustini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.S. PRAGA - INTER MARILETI CASTELLO 5:5

72e minuut.
Bileyci rent richting de bal. Alarcón geeft de bal voor. Zaghetto rent richting de bal. Zaghetto haalt uit met een fantastische trap. Morfeo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - INTER MARILETI CASTELLO 5:6

74e minuut.
Wlisłocki geeft de bal voor. Fustini is nu in balbezit. Arciszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arciszewski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ozimkowski met de inworp. Vivas met een sublieme pass. Ozimkowski rent richting de bal. Fustini verovert de bal door een tackle van achteren. Fustini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spicciariello bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. PRAGA - INTER MARILETI CASTELLO 5:7

81e minuut.
Staelens met een sublieme pass. Mendil speelt de bal door. Vivas probeert de bal met de borst te controleren. Schönenberger is nu in balbezit. Schönenberger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Spicciariello heeft problemen om de bal te vangen. Kobierski geeft een hoge lob. Schönenberger kopt de bal weg. Trung Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiệp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. PRAGA 51%, INTER MARILETI CASTELLO 49%.
A.S. PRAGA - INTER MARILETI CASTELLO 5:7