Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Pegliolandia Elfi delle Dolomiti
A 5 con Ala Tactiek Edelf 541 NEW
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.2 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten very good
solid Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


14e minuut.
Vaz passt de bal in één keer door. Aurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aurala raakt geblesseerd tijdens het duel. Olguín wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Aliling geeft een lange en hoge pass. Yuste kopt de bal weg. Demirian is nu in balbezit. Kobliha onderschept slim de pass. Kobliha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - Elfi delle Dolomiti 0:1

18e minuut.
Aliling verovert de bal door een tackle van achteren. Aliling geeft de bal voor. Kobliha rent richting de bal. Kobliha schiet op doel. İstek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - Elfi delle Dolomiti 0:2

25e minuut.
Yuste rent richting de bal. Lindblad begaat een overtreding. Yuste raakt geblesseerd tijdens het duel. Dekker met een snel genomen vrije trap. Aliling kopt de bal weg. Kouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha onderschept slim de pass. Kobliha schiet op doel. İstek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Demirian kopt de bal weg. Aliling bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliling geeft een lange en hoge pass. Kobliha rent richting de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. İstek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Aurala is nu in balbezit. Aurala passt de bal met de wreef. Vaz is nu in balbezit. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə passt de bal zonder na te denken. Yuste is nu in balbezit. Yuste geeft een lange en hoge pass. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vaz geeft een hoge lob. Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Talkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olguín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Olivera neemt zijn aanloop. Azmaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pegliolandia 55%, Elfi delle Dolomiti 45%.
Real Pegliolandia - Elfi delle Dolomiti 0:2

46e minuut.
Aliling passt de bal zonder na te denken. Dekker is nu in balbezit. Živković begaat een overtreding. Dekker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rəsulzadə komt bij de bal en schiet. İstek bokst de bal weg.

52e minuut.
Gaudio is nu in balbezit. Gaudio met een sublieme pass. Yuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuste geeft de bal voor. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. İstek probeert naar een medespeler te passen. Aurala kopt de bal weg. Antonescu heeft problemen om de bal te vangen. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Azmaner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Musialik geeft een hoge lob. Fommei kopt de bal weg. Gaudio probeert de bal met de borst te controleren. Olivera is nu in balbezit. Olivera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lamparski onderschept slim de pass. Rəsulzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsulzadə passt de bal zonder na te denken. Kobliha rent richting de bal. Kobliha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rəsulzadə met een snelle inworp. Aliling bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliling geeft een hoge lob. Kobliha krijgt zijn hoofd ertegen. İstek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Dekker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aliling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliling passt de bal zonder na te denken. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Aliling geeft een hoge lob. Lamparski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aliling. Aliling krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pegliolandia 57%, Elfi delle Dolomiti 43%.
Real Pegliolandia - Elfi delle Dolomiti 0:2