Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.03
  • Stadion: Tributario Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 39310
Tributario durres
amerina Tactiek Larg
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
53.5 gemiddelde waardering 61.8
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen formidable


6e minuut.
Malizia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ontanaya López kopt de bal weg. Marcolongo probeert naar een medespeler te passen. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iochev geeft een hoge lob. Paal! Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mead passt de bal in één keer door. Mushev rent richting de bal. Walter rent richting de bal. Walter haalt uit met een fantastische trap. Gyurina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

12e minuut.
Daar is Ontanaya López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maftei geeft de bal voor. Hajto is nu in balbezit. Araszkiewicz onderschept slim de pass. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Duca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malizia is nu in balbezit. Malizia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pócsik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragojević geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ontanaya López controleert de bal met de borst. Mushev rent richting de bal. Walter rent richting de bal. Mushev is nu in balbezit. Mushev haalt uit met een fantastische trap. Gyurina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Malizia verovert de bal door een tackle van achteren. Malizia geeft een lange en hoge pass. Walter rent richting de bal. Walter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - durres 0:1

19e minuut.
Araszkiewicz speelt de bal door. Wąsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mushev krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Wąsik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maftei met een snel genomen vrije trap. Pócsik speelt de bal door. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević passt de bal met de wreef. Araszkiewicz is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malizia met een snelle inworp. Marcolongo geeft een hoge lob. Mushev rent richting de bal. Mushev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walter is nu in balbezit. Walter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - durres 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tributario 72%, durres 28%.
Tributario - durres 0:2

46e minuut.
Taşgın komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Stone geeft een hoge lob. Inworp. Malizia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulp draait met de bal, schiet en ... Gyurina bokst de bal weg. Mushev is nu in balbezit. Mushev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - durres 0:3

57e minuut.
Taşgın met de inworp. Malizia geeft een hoge lob. Walter rent richting de bal. Walter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - durres 0:4

60e minuut.
Wolle verovert de bal door een tackle van achteren. Wolle geeft een lange en hoge pass. Dragojević is nu in balbezit. Dragojević geeft de bal voor. Wąsik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Iochev rent richting de bal. Iochev geeft een hoge lob. Mushev kopt de bal weg. Mead bereikt de bal nog maar net als eerste. Mead geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mead controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Grealish komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bank komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulp met de inworp. Iochev geeft een lange en hoge pass. Mushev is nu in balbezit. Mushev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Iochev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Malizia de bal. Malizia geeft de bal voor. Walter springt en kopt de bal. Gyurina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tributario - durres 0:5

88e minuut.
Mushev is nu in balbezit. Słowiak met een sublieme pass. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev geeft een lange en hoge pass. Walter maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Walter kopt de bal weg. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontanaya López tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ontanaya López krijgt een gele kaart. Mushev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marcolongo wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ontanaya López bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tributario 68%, durres 32%.
Tributario - durres 0:5