Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Plebiscito casteldisandro
jorgenB Tactiek bzona3
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
66.1 gemiddelde waardering 59.6
outstanding Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
Gropelli is nu in balbezit. Weinberg rent richting de bal. Weinberg geeft een hoge lob. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Farías is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Farías zal de hoekschop nemen. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz haalt uit met een fantastische trap. Serediuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Farías onderschept slim de pass. Farías passt de bal met de wreef. Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz draait met de bal, schiet en ... Serediuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - casteldisandro 1:0

32e minuut.
Landais is nu in balbezit. Gropelli onderschept slim de pass. Weinberg met een sublieme pass. Farías heeft problemen om de bal te vangen. Farías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Barzizza rent richting de bal. Barzizza geeft de bal voor. Kopuz kopt de bal weg. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski haalt uit met een fantastische trap. Serediuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Berry kopt de bal weg. Barzizza heeft problemen om de bal te vangen. Geissa rent richting de bal. Geissa draait met de bal, schiet en ... Musuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Plebiscito - casteldisandro 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Plebiscito 49%, casteldisandro 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Plebiscito - casteldisandro 1:1

61e minuut.
Merckx rent richting de bal. Merckx speelt de bal door. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata geeft een hoge lob. Langley krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Musuła trapt de bal weg. Kopuz kopt de bal weg. Rzeski rent richting de bal. Rzeski haalt uit met een fantastische trap. Serediuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Radunović kopt de bal weg. Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopuz verovert de bal door een tackle van achteren. Farías is nu in balbezit. Farías draait met de bal, schiet en ... Serediuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Farías probeert de bal met de borst te controleren. Kopuz rent richting de bal. Méndez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Méndez krijgt een gele kaart. Kopuz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopuz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gropelli passt de bal in één keer door. Radunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radunović geeft de bal voor. Kopuz rent richting de bal. Kopuz haalt uit met een fantastische trap. Serediuc bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Plebiscito 47%, casteldisandro 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Plebiscito - casteldisandro 1:1