Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S.Montevergine Solferino
Salgado Tactiek SanBenedetto
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
60.8 gemiddelde waardering 64.9
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Maxwell rent richting de bal. Maxwell passt de bal in één keer door. Pavić rent richting de bal. Pavić passt de bal zonder na te denken. Massafra rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maxwell neemt de hoekschop. Klungelig pakt Doriguzzi de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Doriguzzi passt de bal met de wreef. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal passt de bal zonder na te denken. Blažajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažajec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Balkestein geeft de bal voor. Nana rent richting de bal. Massafra verovert de bal door een tackle van achteren. Massafra draait met de bal, schiet en ... Fratangeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Solferino 0:1

17e minuut.
Rakar met een sublieme pass. Klungelig pakt Salomone de bal. Massafra rent richting de bal. Massafra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Solferino 0:2

19e minuut.
Maxwell geeft een hoge lob. Fratangeli probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Doriguzzi de bal. Blažajec rent richting de bal. Blažajec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Solferino 0:3

20e minuut.
Maxwell rent richting de bal. Maxwell geeft de bal voor. Doriguzzi rent richting de bal. Blažajec onderschept slim de pass. Blažajec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fratangeli probeert naar een medespeler te passen. Camagna kopt de bal weg. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap. Nisawi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Solferino 1:3

28e minuut.
Balkestein is nu in balbezit. Balkestein passt de bal met de wreef. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell geeft de bal voor. Blažajec springt en kopt de bal. Fratangeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Balkestein geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maniero met een snelle inworp. Bielli is nu in balbezit. Bielli geeft een lange en hoge pass. Nisawi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Maniero met de inworp. Bielli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Płatek. Bielli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bielli komt bij de bal en schiet. Nisawi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Camagna is nu in balbezit. Camagna draait met de bal, schiet en ... Nisawi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Solferino 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Montevergine 58%, Solferino 42%.
U.S.Montevergine - Solferino 2:3

52e minuut.
Daar is Balkestein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zherzh ... Strafschop! Zherzh krijgt een gele kaart. Bonadonna raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonadonna neemt de penalty, wat een uithaal! Nisawi bokst de bal weg.

59e minuut.
Massafra bereikt de bal nog maar net als eerste. Massafra passt de bal zonder na te denken. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell geeft een hoge lob. Blažajec maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Fratangeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonadonna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonadonna kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nisawi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.S.Montevergine - Solferino 3:3

65e minuut.
Blažajec onderschept slim de pass. Doriguzzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blažajec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hilal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maxwell kopt de bal weg. Maxwell probeert naar een medespeler te passen. Pavić geeft een hoge lob. Fratangeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canevisio komt het veld opgelopen. Robles komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Maldino komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Pavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavić speelt de bal door. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell geeft de bal voor. Canevisio springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Pavić met de inworp. Maxwell rent richting de bal. Maldino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maxwell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maxwell met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Doriguzzi rent richting de bal. Robles onderschept slim de pass. Robles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Solferino 3:4

78e minuut.
Salomone geeft de bal voor. Bonadonna heeft problemen om de bal te vangen. Płatek rent richting de bal. Bonadonna onderschept slim de pass. Bonadonna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić passt de bal in één keer door. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell geeft de bal voor. Canevisio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Solferino 3:5

86e minuut.
Hilal onderschept slim de pass. Hilal speelt de bal door. Daar is Canevisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canevisio haalt uit met een fantastische trap. Fratangeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.Montevergine - Solferino 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.Montevergine 50%, Solferino 50%.
U.S.Montevergine - Solferino 3:6