Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:28
  • Competitiewedstrijd: Serie C.05
  • Stadion: Cino Cini Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36231
U. S. Portanuova 1948 Rizzo United
Mistic2 Tactiek 433+
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
65.4 gemiddelde waardering 68.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu passt de bal in één keer door. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu schiet op doel. Górkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U. S. Portanuova 1948 - Rizzo United 1:0

5e minuut.
Nieto probeert naar een medespeler te passen. Chiappellini rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Dumitraşcu-Popescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dumitraşcu-Popescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Merişor geeft de bal voor. Nieto rent richting de bal. Tamansi rent richting de bal. Nieto onderschept slim de pass. Nieto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Tamansi probeert naar een medespeler te passen. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae begaat een overtreding. Nae krijgt een gele kaart. Dobrinescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Azim komt bij de bal en schiet. Górkiewicz bokst de bal weg.

35e minuut.
Parmenide probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tağızadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tağızadə probeert naar een medespeler te passen. Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Azim draait met de bal, schiet en ... Górkiewicz bokst de bal weg.

42e minuut.
Soria López probeert naar een medespeler te passen. Maduro kopt de bal weg. Daar is Hortúa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiappellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappellini schiet op doel. Soria López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. S. Portanuova 1948 61%, Rizzo United 39%.
U. S. Portanuova 1948 - Rizzo United 1:0

46e minuut.
Merişor is nu in balbezit. Merişor passt de bal in één keer door. Chiappellini rent richting de bal. Chiappellini geeft de bal voor. Nieto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U. S. Portanuova 1948 - Rizzo United 1:1

49e minuut.
Hortúa heeft problemen om de bal te vangen. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente Júnior legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vicente Júnior krijgt een gele kaart. Nieto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nieto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
U. S. Portanuova 1948 - Rizzo United 1:2

62e minuut.
Vicente Júnior verovert de bal door een tackle van achteren. Merişor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U. S. Portanuova 1948 - Rizzo United 1:3

77e minuut.
Sedflod kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Petrušić de bal onder controle te krijgen. Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu schiet op doel. Górkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U. S. Portanuova 1948 - Rizzo United 2:3

84e minuut.
Chiappellini geeft de bal voor. Crivăţ verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goglio neemt de hoekschop. Afera maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. S. Portanuova 1948 60%, Rizzo United 40%.
U. S. Portanuova 1948 - Rizzo United 2:3