Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CabaretVoltaire Livorno KGB
4 - 3 - 3 Full Tactiek redioloni 541
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
66.8 gemiddelde waardering 65.4
excellent Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


12e minuut.
Możdżonek passt de bal zonder na te denken. Guercini rent richting de bal. Trus verovert de bal door een tackle van achteren. Trus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Livorno KGB 1:0

16e minuut.
Możdżonek passt de bal zonder na te denken. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Guercini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bezinski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sofianidis passt de bal in één keer door. Antonini probeert naar een medespeler te passen. Scherfchen probeert naar een medespeler te passen. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Trus passt de bal zonder na te denken. Bezinski heeft problemen om de bal te vangen. Trus rent richting de bal. Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezinski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Sofianidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morandé is nu in balbezit. Morandé passt de bal zonder na te denken. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Krucký speelt de bal door. Szaniawski is nu in balbezit. Krucký verovert de bal door een tackle van achteren. Scherfchen geeft een lange en hoge pass. Bierzyński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski probeert naar een medespeler te passen. Bierzyński rent richting de bal. Bierzyński schiet op doel. Dayak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 49%, Livorno KGB 51%.
CabaretVoltaire - Livorno KGB 1:0

61e minuut.
Możdżonek verovert de bal door een tackle van achteren. Możdżonek geeft de bal voor. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus schiet op doel. Alves Brito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Livorno KGB 2:0

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alves Brito niet meer kan verder spelen. Cruccu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Scherfchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherfchen passt de bal met de wreef. Bezinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Limet geeft de bal voor. Trus maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Árabe kopt de bal weg. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski probeert naar een medespeler te passen. Bierzyński is nu in balbezit. Bierzyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - Livorno KGB 2:1

69e minuut.
Guaraldi geeft een lange en hoge pass. Massera kopt de bal weg. Rubattino rent richting de bal. Rubattino geeft de bal voor. Trus springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krucký met de inworp. Rubattino met een sublieme pass. Trus is nu in balbezit. Trus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Guaraldi rent richting de bal. Guaraldi geeft een lange en hoge pass. Bierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierzyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rubattino geeft de bal voor. Guercini geeft een hoge lob. Krucký kopt de bal weg. Rubattino rent richting de bal. Rubattino geeft een lange en hoge pass. Cruccu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sofianidis met de inworp. Morandé is nu in balbezit. Morandé geeft de bal voor. Bierzyński springt en kopt de bal. Dayak bokst de bal weg. Krucký is nu in balbezit. Krucký passt de bal in één keer door. Sofianidis rent richting de bal. Sofianidis haalt uit met een fantastische trap. Dayak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 42%, Livorno KGB 58%.
CabaretVoltaire - Livorno KGB 2:1