Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Felix Team CabaretVoltaire
Q33 Tactiek 4 - 3 - 3 Full
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
70.4 gemiddelde waardering 65.7
outstanding Schieten solid
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


7e minuut.
Samoilov geeft een hoge lob. Margheritti kopt de bal weg. Fanfani is nu in balbezit. Fanfani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - CabaretVoltaire 1:0

10e minuut.
Vén geeft de bal voor. Hanušovský kopt de bal weg. Fanfani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanfani haalt uit met een fantastische trap. Dayak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - CabaretVoltaire 2:0

20e minuut.
Vén geeft de bal voor. Schettino kopt de bal weg. Hanušovský is nu in balbezit. Fanfani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanfani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Rubattino met een sublieme pass. Daar is Krucký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krzyk krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Godart geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krucký zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Możdżonek is nu in balbezit. Możdżonek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Krucký geeft een lange en hoge pass. Limet kopt de bal weg. Krzyk heeft problemen om de bal te vangen. Trus rent richting de bal. Trus haalt uit met een fantastische trap. Triglia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 58%, CabaretVoltaire 42%.
Felix Team - CabaretVoltaire 2:0

51e minuut.
Godart rent richting de bal. Godart probeert naar een medespeler te passen. Schettino rent richting de bal. Hanušovský is nu in balbezit. Hanušovský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Krzyk passt de bal in één keer door. Vén met een sublieme pass. Witucki onderschept slim de pass. Hanušovský rent richting de bal. Hanušovský haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Margheritti met de inworp. Schuurmans speelt de bal door. Margheritti is nu in balbezit. Margheritti geeft een lange en hoge pass. Hanušovský maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Krzyk rent richting de bal. Możdżonek verovert de bal door een tackle van achteren. Możdżonek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Limet de bal. Limet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Schuurmans geeft de bal voor. Schettino kopt de bal weg. Hanušovský rent richting de bal. Hanušovský schiet op doel. Dayak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - CabaretVoltaire 3:0

69e minuut.
Vén speelt de bal door. Witucki verovert de bal door een tackle van achteren. Schettino is nu in balbezit. Schettino draait met de bal, schiet en ... Dayak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - CabaretVoltaire 4:0

74e minuut.
Trus verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Norling kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Triglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - CabaretVoltaire 4:1

77e minuut.
Krzyk passt de bal zonder na te denken. Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Vén speelt de bal door. Fanfani is nu in balbezit. Fanfani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans passt de bal met de wreef. Hanušovský is nu in balbezit. Hanušovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - CabaretVoltaire 5:1

83e minuut.
Krzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyk probeert naar een medespeler te passen. Vén is nu in balbezit. Vén geeft een lange en hoge pass. Hanušovský maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Massera met de inworp. Rubattino probeert naar een medespeler te passen. Trus is nu in balbezit. Trus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Felix Team - CabaretVoltaire 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Felix Team 47%, CabaretVoltaire 53%.
Felix Team - CabaretVoltaire 5:2