Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ PANDURI TG-JIU
(*(*_(*_*)_*)*) Tactiek Ops"SORPRESA"
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 64.2
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Lysser de bal onder controle te krijgen. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak met een sublieme pass. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski schiet op doel. Asián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Próchniak is nu in balbezit. Próchniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Berges speelt de bal door. Dancs rent richting de bal. Dancs passt de bal met de wreef. Berges is nu in balbezit. Berges schiet op doel. González Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Libonati passt de bal met de wreef. Fecarotta heeft problemen om de bal te vangen. Fecarotta met een sublieme pass. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Asián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Gvardiol met de inworp. Próchniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Próchniak passt de bal zonder na te denken. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fecarotta speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Cigány de bal onder controle te krijgen. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dancs is nu in balbezit. Dancs geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu kopt de bal weg. Berges rent richting de bal. Berges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - PANDURI TG-JIU 0:1

22e minuut.
Dancs geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baturo de bal. Berges bereikt de bal nog maar net als eerste. Berges schiet op doel. González Becerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - PANDURI TG-JIU 0:2

25e minuut.
Dancs geeft een hoge lob. Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Gvardiol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drăgănescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peryt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - PANDURI TG-JIU 0:3

30e minuut.
Dropsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachie onderschept slim de pass. Lachie met een sublieme pass. Lysser geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Berges rent richting de bal. Berges passt de bal in één keer door. Lysser rent richting de bal. Lysser geeft de bal voor. Berges maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Canavarro geeft een hoge lob. Daar is Berges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Libonati. Libonati krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Lysser rent richting de bal. Lysser passt de bal in één keer door. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 56%, PANDURI TG-JIU 44%.
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - PANDURI TG-JIU 0:3

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abadexo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Benoît onderschept slim de pass. Benoît probeert naar een medespeler te passen. Gvardiol geeft een hoge lob. Chmielewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Asián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - PANDURI TG-JIU 1:3

53e minuut.
Lachie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dancs is nu in balbezit. Dancs speelt de bal door. Peryt is nu in balbezit. Peryt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cigány passt de bal met de wreef. Dancs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dancs geeft de bal voor. Berges krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carabelli komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Baturo is nu in balbezit. Baturo geeft de bal voor. Lachie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dropsy is nu in balbezit. Dropsy draait met de bal, schiet en ... Asián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Dancs met de inworp. Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt geeft de bal voor. Berges krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Carabelli kopt de bal weg. Dancs rent richting de bal. Dancs passt de bal in één keer door. Peryt is nu in balbezit. Peryt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - PANDURI TG-JIU 1:4

88e minuut.
Abbondanzieri kopt de bal weg. Canavarro rent richting de bal. Fecarotta maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Fecarotta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fecarotta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚽️PENROSE BOYS⚽️ 55%, PANDURI TG-JIU 45%.
⚽️PENROSE BOYS⚽️ - PANDURI TG-JIU 1:4