Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.08
  • Stadion: IL QUADRATONE
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28812
Navigli UTD nondimeno
4v12 altissimo Tactiek YTH NARR crn8
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
68.8 gemiddelde waardering 64.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Novazzi passt de bal in één keer door. Karleuša is nu in balbezit. Positano rent richting de bal. Positano schiet op doel. Abbruzzese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - nondimeno 1:0

9e minuut.
Bolatto neemt vlug de vrije trap. Spreafichi kopt de bal weg. Albertini rent richting de bal. Hreinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hreinnsson haalt uit met een fantastische trap. Wethenorth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Hreinnsson passt de bal met de wreef. Pérez Arrieta is nu in balbezit. Pérez Arrieta passt de bal zonder na te denken. Hreinnsson rent richting de bal. Hreinnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bolatto is nu in balbezit. Bolatto passt de bal met de wreef. Labanca met een sublieme pass. Novazzi is nu in balbezit. Novazzi geeft een hoge lob. Abbruzzese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Verkoppen met een sublieme pass. Ponziano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponziano speelt de bal door. Karleuša is nu in balbezit. Karleuša draait met de bal, schiet en ... Abbruzzese bokst de bal weg.

21e minuut.
Albertini onderschept slim de pass. Albertini geeft de bal voor. Karleuša is nu in balbezit. Karleuša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - nondimeno 2:0

29e minuut.
Karleuša kopt de bal weg. Positano controleert de bal met de borst. Bəkirzadə begaat een overtreding. Bəkirzadə krijgt een gele kaart. Positano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Labanca komt bij de bal en schiet. Abbruzzese bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navigli UTD 49%, nondimeno 51%.
Navigli UTD - nondimeno 2:0

49e minuut.
Positano bereikt de bal nog maar net als eerste. Positano passt de bal met de wreef. Novazzi is nu in balbezit. Novazzi geeft een lange en hoge pass. Karleuša krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - nondimeno 3:0

59e minuut.
Positano rent richting de bal. Pyziak rent richting de bal. Karleuša verovert de bal door een tackle van achteren. Karleuša haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - nondimeno 4:0

62e minuut.
Bolatto heeft problemen om de bal te vangen. Positano is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bolatto ... Strafschop! Directe rode kaart, Bolatto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bolatto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Positano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karleuša neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - nondimeno 5:0

62e minuut.
Albertini geeft een hoge lob. Positano rent richting de bal. Pyziak is nu in balbezit. Positano verovert de bal door een tackle van achteren. Positano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karleuša is nu in balbezit. Karleuša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - nondimeno 6:0

66e minuut.
Bəkirzadə kopt de bal weg. Novazzi is nu in balbezit. Novazzi probeert naar een medespeler te passen. Positano is nu in balbezit. Positano draait met de bal, schiet en ... Abbruzzese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. da Copa América met een snelle inworp. Novazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Novazzi geeft een hoge lob. Positano maakt een snoekduik en kopt de bal. Abbruzzese bokst de bal weg.

75e minuut.
Bəkirzadə geeft een hoge lob. Pérez Arrieta probeert de bal met de borst te controleren. Ponziano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ponziano krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Nodari speelt de bal door. Verkoppen rent richting de bal. Verkoppen passt de bal met de wreef. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi haalt uit met een fantastische trap. Wethenorth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Piazza onderschept slim de pass. Piazza geeft de bal voor. Albertini geeft een hoge lob. Novazzi rent richting de bal. Novazzi haalt uit met een fantastische trap. Abbruzzese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Novazzi met een sublieme pass. Labanca is nu in balbezit. Labanca geeft een hoge lob. Positano maakt een snoekduik en kopt de bal. Abbruzzese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - nondimeno 7:0

87e minuut.
Novazzi rent richting de bal. Novazzi passt de bal zonder na te denken. Positano rent richting de bal. Positano haalt uit met een fantastische trap. Abbruzzese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navigli UTD - nondimeno 8:0

88e minuut.
Pérez Arrieta rent richting de bal. Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Albertini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson onderschept slim de pass. Hreinnsson schiet op doel. Wethenorth bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navigli UTD 41%, nondimeno 59%.
Navigli UTD - nondimeno 8:0