Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Yambol CORRADIANA2. O
5-2-3SINnew Tactiek 5 dif 3 att
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
58.3 gemiddelde waardering 64
good Schieten outstanding
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Dodrescu speelt de bal door. Pithan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon geeft een hoge lob. Koutsokoumnis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Schmid geeft de bal voor. Martignon kopt de bal weg. Koutsokoumnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj is nu in balbezit. Răboj haalt uit met een fantastische trap. Cowan bokst de bal weg.

10e minuut.
Deschacht passt de bal in één keer door. Răboj is nu in balbezit. Di Ciaula onderschept slim de pass. Martignon verovert de bal door een tackle van achteren. Martignon haalt uit met een fantastische trap. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sobieszczański speelt de bal door. Koutsokoumnis is nu in balbezit. Koutsokoumnis passt de bal zonder na te denken. Răboj rent richting de bal. Răboj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Koutsokoumnis rent richting de bal. Martignon rent richting de bal. Markov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Markov krijgt een gele kaart. Martignon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martignon legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Koutsokoumnis verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsokoumnis passt de bal met de wreef. Martignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon schiet op doel. Cowan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - CORRADIANA2. O 0:1

37e minuut.
Słoń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anacleto Campanella komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 54%, CORRADIANA2. O 46%.
CSKA Yambol - CORRADIANA2. O 0:1

49e minuut.
Koutsokoumnis is nu in balbezit. Zico onderschept slim de pass. Deschacht speelt de bal door. Martignon rent richting de bal. Martignon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Roser geeft een lange en hoge pass. Bacigalupi kopt de bal weg. Anacleto Campanella rent richting de bal. Anacleto Campanella haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dodrescu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Koutsokoumnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj rent richting de bal. Koutsokoumnis rent richting de bal. Răboj rent richting de bal. Răboj schiet op doel. Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Szombierski onderschept slim de pass. Szombierski geeft een lange en hoge pass. Sobieszczański geeft een hoge lob. Roser geeft een hoge lob. Pithan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Deschacht onderschept slim de pass. Deschacht geeft een hoge lob. Koutsokoumnis kopt de bal weg. Martignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Schmid geeft een hoge lob. Răboj rent richting de bal. Zico maakt een afschuwelijke overtreding. Zico krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 47%, CORRADIANA2. O 53%.
CSKA Yambol - CORRADIANA2. O 0:1