Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: Olimpo Stadium
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 49999
Asgard PEPPERSON
Pressing Tactiek 1-Wing
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
72.9 gemiddelde waardering 65.3
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


9e minuut.
Poskrobko geeft de bal voor. Quiroz rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brzuchalski neemt de hoekschop. Galindo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asgard - PEPPERSON 1:0

13e minuut.
Poskrobko onderschept slim de pass. Ropśnik geeft een lange en hoge pass. Quiroz kopt de bal weg. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Galande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Pantilov met een sublieme pass. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik passt de bal in één keer door. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel. Galande bokst de bal weg.

29e minuut.
Brzuchalski geeft een hoge lob. Ropśnik kopt de bal weg. Quiroz is nu in balbezit. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Poskrobko passt de bal met de wreef. Galindo is nu in balbezit. Ricetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galindo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quiroz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Galande kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzuchalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poskrobko geeft de bal voor. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galande trapt de bal weg. Pantilov speelt de bal door. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ropśnik speelt de bal door. Galindo rent richting de bal. Zampedri begaat een overtreding. Zampedri krijgt een gele kaart. Galindo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asgard 31%, PEPPERSON 69%.
Asgard - PEPPERSON 1:0

46e minuut.
Mazzochin komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Postini met een sublieme pass. Mazzochin rent richting de bal. Met opzet legt Seabra zijn tegenspeler op de grond. Seabra krijgt een gele kaart. Mazzochin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majorano komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Pantilov is nu in balbezit. Pantilov geeft een lange en hoge pass. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Galande probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asgard - PEPPERSON 2:0

56e minuut.
Majorano probeert naar een medespeler te passen. Jallow is nu in balbezit. Jallow passt de bal met de wreef. Majorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Majorano haalt uit met een fantastische trap. Šalmaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Serpe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brzuchalski de bal. Brzuchalski passt de bal in één keer door. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik speelt de bal door. Brzuchalski rent richting de bal. Brzuchalski geeft een lange en hoge pass. Quiroz springt en kopt de bal. Galande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Hekert probeert de bal aan de voet te houden. Seabra speelt de bal door. Ropśnik probeert naar een medespeler te passen. Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Galindo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asgard - PEPPERSON 3:0

86e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Ropśnik met een sublieme pass. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel. Galande kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Sini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sini geeft een lange en hoge pass. Jallow rent richting de bal. Jallow geeft een hoge lob. Hannula springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Grudzień speelt de bal door. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko passt de bal zonder na te denken. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz schiet op doel. Galande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asgard 33%, PEPPERSON 67%.
Asgard - PEPPERSON 3:0