Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:40
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: The KaneDome
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 64178
SC Froosim HFC Haarlem
Solely Mangia Tactiek Wodka
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
80.5 gemiddelde waardering 75.6
outstanding Schieten incredible
brilliant Passen formidable
brilliant Verdedigen magical


1e minuut.
Nadal Martorell speelt de bal door. Bogarde is nu in balbezit. Bogarde passt de bal zonder na te denken. Nadal Martorell rent richting de bal. Nadal Martorell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bogarde zal de hoekschop nemen. Kożusznik springt en kopt de bal. Kimmlinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - HFC Haarlem 1:0

6e minuut.
de Vos rent richting de bal. Resicki verovert de bal door een tackle van achteren. Resicki probeert naar een medespeler te passen. Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
van Assel geeft een hoge lob. Young kopt de bal weg. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
de Vos rent richting de bal. Konopiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Vos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. del Toro met een snel genomen vrije trap. Cisowski krijgt zijn hoofd ertegen. Gaćić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
de Vos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cisowski de bal. del Toro speelt de bal door. Napieralski rent richting de bal. Napieralski draait met de bal, schiet en ... Gaćić bokst de bal weg.

18e minuut.
Young maakt een snoekduik en kopt de bal. Lobato probeert de bal aan de voet te houden. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Froosim - HFC Haarlem 1:1

22e minuut.
de Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vos speelt de bal door. Young is nu in balbezit. Young haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - HFC Haarlem 1:2

26e minuut.
Bruno geeft de bal voor. Cisowski kopt de bal weg. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Gaćić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - HFC Haarlem 1:3

27e minuut.
Bogarde is nu in balbezit. Bogarde passt de bal zonder na te denken. Nadal Martorell is nu in balbezit. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... Kimmlinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
de Vos onderschept slim de pass. de Vos geeft een hoge lob. Konopiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisowski onderschept slim de pass. Cisowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
de Vos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. del Toro geeft de bal voor. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski schiet op doel. Gaćić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cisowski is nu in balbezit. Cisowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - HFC Haarlem 1:4

35e minuut.
De Simpelaere verovert de bal door een tackle van achteren. de Vos probeert naar een medespeler te passen. Bogarde is nu in balbezit. Bogarde geeft de bal voor. Kożusznik krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Toledo geeft de bal voor. Inworp. de Vos met de inworp. del Toro rent richting de bal. del Toro geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 44%, HFC Haarlem 56%.
SC Froosim - HFC Haarlem 1:4

51e minuut.
Inworp. Badalo met de inworp. Resicki is nu in balbezit. Resicki geeft een hoge lob. Kożusznik maakt een snoekduik en kopt de bal. Kimmlinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
de Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vos passt de bal zonder na te denken. Cisowski rent richting de bal. Cisowski schiet op doel. Gaćić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - HFC Haarlem 1:5

58e minuut.
del Toro speelt de bal door. Šolak is nu in balbezit. Napieralski onderschept slim de pass. Young is nu in balbezit. Young draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. van Assel onderschept slim de pass. van Assel met een sublieme pass. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Cisowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gheţea komt het veld opgelopen. Gerondino komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Pena komt het veld opgelopen. Goossens komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Goossens rent richting de bal. Goossens passt de bal zonder na te denken. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino draait met de bal, schiet en ... Kimmlinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - HFC Haarlem 2:5

82e minuut.
Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino is nu in balbezit. del Toro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gerondino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nadal Martorell neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - HFC Haarlem 3:5

84e minuut.
Konopiński onderschept slim de pass. Konopiński geeft een hoge lob. Kopyto is nu in balbezit. Gerondino onderschept slim de pass. Gerondino draait met de bal, schiet en ... Kimmlinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Young is nu in balbezit. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 34%, HFC Haarlem 66%.
SC Froosim - HFC Haarlem 3:5