Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:40
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: De Brink
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 49660
VV Ermelo Little Pete
523 2022 F Tactiek wingbacks
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
79.4 gemiddelde waardering 72
brilliant Schieten formidable
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen brilliant


7e minuut.
Negură rent richting de bal. Negură geeft een hoge lob. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal schiet op doel. Suster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vihavainen met een sublieme pass. Klungelig pakt Podgórny de bal. Ratatá geeft een lange en hoge pass. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Voicu met een sublieme pass. Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen geeft een lange en hoge pass. Kuffner maakt een snoekduik en kopt de bal. Toffoli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Balkenhol onderschept slim de pass. Balkenhol geeft de bal voor. Ratatá probeert naar een medespeler te passen. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner schiet op doel. Toffoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 1:0

15e minuut.
Zębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratatá verovert de bal door een tackle van achteren. Ratatá met een sublieme pass. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner haalt uit met een fantastische trap. Toffoli bokst de bal weg.

16e minuut.
Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeru onderschept slim de pass. Boeru geeft de bal voor. van Gaal krijgt zijn hoofd ertegen. Suster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VV Ermelo - Little Pete 1:1

18e minuut.
Hareb rent richting de bal. Hareb speelt de bal door. Boeru met een sublieme pass. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal schiet op doel. Suster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Zębicki is nu in balbezit. Eben geeft een hoge lob. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski schiet op doel. Toffoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 2:1

25e minuut.
Negură speelt de bal door. Daar is Kuffner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podgórny probeert naar een medespeler te passen. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. Suster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen geeft de bal voor. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner draait met de bal, schiet en ... Toffoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Disler met een sublieme pass. Andersen rent richting de bal. Andersen speelt de bal door. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... Toffoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 42%, Little Pete 58%.
VV Ermelo - Little Pete 3:1

51e minuut.
Jarek speelt de bal door. Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen passt de bal in één keer door. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Disler controleert de bal met de borst. Disler probeert naar een medespeler te passen. Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen geeft een lange en hoge pass. Szczodrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Eben met een sublieme pass. Andersen is nu in balbezit. Hareb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hareb krijgt een gele kaart. Andersen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andersen met een snel genomen vrije trap. Szczodrowski krijgt zijn hoofd ertegen. Toffoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 4:1

61e minuut.
Ratatá geeft de bal voor. Kuffner kopt de bal weg. Klungelig pakt Vihavainen de bal. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... Toffoli bokst de bal weg.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuwas komt het veld opgelopen. Koopman komt het veld opgelopen. Engel komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Tadej geeft de bal voor. Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen passt de bal in één keer door. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Toffoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Kuffner is nu in balbezit. Kuffner geeft een hoge lob. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - Little Pete 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 34%, Little Pete 66%.
VV Ermelo - Little Pete 5:1