Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:40
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: Hulde Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36910
Hulde D.K.F.C.
FINALE Tactiek 5DEF2ATTWING
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
71 gemiddelde waardering 68
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
de Wit passt de bal zonder na te denken. Cerny bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc maakt een afschuwelijke overtreding. Coc krijgt een gele kaart. Cerny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spierings zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cerny springt en kopt de bal. Jozefzoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Piatti is nu in balbezit. Palacios San Millán onderschept slim de pass. Cerny rent richting de bal. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - D.K.F.C. 1:0

8e minuut.
Scappin bereikt de bal nog maar net als eerste. van Doorn verovert de bal door een tackle van achteren. Chunjie geeft de bal voor. van Doorn probeert de bal aan de voet te houden. Nakashima krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Piatti de bal. Palacios San Millán rent richting de bal. Piatti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piatti krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Barda heeft problemen om de bal te vangen. Barda met een sublieme pass. Chunjie is nu in balbezit. Chunjie probeert naar een medespeler te passen. Scappin rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nakashima kopt de bal weg. Scappin bereikt de bal nog maar net als eerste. Igelmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Chunjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunjie schiet op doel. Lira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Spierings rent richting de bal. Spierings geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piatti de bal. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - D.K.F.C. 2:0

30e minuut.
Spierings speelt de bal door. Klungelig pakt de Wit de bal. de Wit geeft de bal voor. Cerny rent richting de bal. Cerny haalt uit met een fantastische trap. Jozefzoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García geeft een lange en hoge pass. de Wit bereikt de bal nog maar net als eerste. de Wit geeft een hoge lob. Palacios San Millán maakt een snoekduik en kopt de bal. Jozefzoon bokst de bal weg. Cerny rent richting de bal. Cerny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - D.K.F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 62%, D.K.F.C. 38%.
Hulde - D.K.F.C. 3:0

49e minuut.
Ovalle speelt de bal door. Chunjie bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunjie passt de bal met de wreef. Scappin rent richting de bal. Scappin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Vervaet verovert de bal door een tackle van achteren. Vervaet geeft een hoge lob. Cerny kopt de bal weg. Palacios San Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ... Jozefzoon bokst de bal weg.

55e minuut.
de Wit rent richting de bal. de Wit geeft een lange en hoge pass. Cerny rent richting de bal. Cerny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - D.K.F.C. 4:0

56e minuut.
Coc met een sublieme pass. Nakashima rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spierings. Nakashima is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coc wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vervaet onderschept slim de pass. Vervaet geeft een hoge lob. Ruiz García rent richting de bal. Palacios San Millán onderschept slim de pass. Palacios San Millán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - D.K.F.C. 5:0

63e minuut.
Dicá geeft de bal voor. Palacios San Millán is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Wit neemt de hoekschop. Cerny maakt een snoekduik en kopt de bal. Jozefzoon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
de Wit probeert naar een medespeler te passen. Cerny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ovalle. Ovalle krijgt een gele kaart. Cerny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spierings zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Palacios San Millán krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is İbrahimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İbrahimov speelt de bal door. Coc speelt de bal door. Nakashima rent richting de bal. Nakashima draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Cerny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerny passt de bal in één keer door. Palacios San Millán is nu in balbezit. Palacios San Millán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - D.K.F.C. 6:0

80e minuut.
Ruiz García passt de bal met de wreef. Bosselaar is nu in balbezit. Bosselaar probeert naar een medespeler te passen. Scappin is nu in balbezit. Scappin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Igelmayer met een sublieme pass. Chunjie is nu in balbezit. Igelmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Scappin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 58%, D.K.F.C. 42%.
Hulde - D.K.F.C. 6:0