Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:38
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: Hulde Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 45852
Hulde VV Ermelo
FINALE Tactiek 523 2022 F
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
69.5 gemiddelde waardering 77.3
very good Schieten incredible
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


7e minuut.
Voicu geeft een hoge lob. Kuffner is nu in balbezit. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski schiet op doel. Lira probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Disler heeft problemen om de bal te vangen. Disler probeert naar een medespeler te passen. Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen geeft de bal voor. Kuffner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - VV Ermelo 0:1

11e minuut.
Dicá is nu in balbezit. Dicá geeft de bal voor. Jarek rent richting de bal. Jarek geeft een hoge lob. Kuffner springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ratatá onderschept slim de pass. Ratatá speelt de bal door. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Lira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - VV Ermelo 0:2

24e minuut.
Jarek is nu in balbezit. Cerny begaat een overtreding. Jarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jarek met een snel genomen vrije trap. Szczodrowski kopt de bal weg. Daar is Igelmayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuffner verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Daar is Petrač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffner geeft een hoge lob. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - VV Ermelo 0:3

34e minuut.
Voicu geeft een hoge lob. Kuffner kopt de bal weg. Daar is Dicá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
van Doorn probeert naar een medespeler te passen. Vervaet rent richting de bal. Vervaet passt de bal in één keer door. Palacios San Millán rent richting de bal. Palacios San Millán draait met de bal, schiet en ... Suster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 63%, VV Ermelo 37%.
Hulde - VV Ermelo 0:3

46e minuut.
Gruisen komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Balkenhol verovert de bal door een tackle van achteren. Balkenhol probeert naar een medespeler te passen. Andersen rent richting de bal. Andersen geeft de bal voor. Kuffner krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gruisen passt de bal in één keer door. Eben met een sublieme pass. Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Andersen geeft een hoge lob. Kuffner maakt een snoekduik en kopt de bal. Lira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Igelmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Igelmayer passt de bal in één keer door. Gruisen rent richting de bal. Gruisen geeft de bal voor. Kuffner krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
de Wit bereikt de bal nog maar net als eerste. de Wit met een sublieme pass. Klungelig pakt Cerny de bal. Cerny draait met de bal, schiet en ... Suster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - VV Ermelo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 65%, VV Ermelo 35%.
Hulde - VV Ermelo 1:3