Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:38
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: Weasels Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 30962
Weasels SC Froosim
Proberen 3 Tactiek 2022_5-3-2L-WB2
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.4 gemiddelde waardering 79.8
solid Schieten brilliant
excellent Passen brilliant
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Bogarde geeft een hoge lob. Gerondino is nu in balbezit. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Laki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - SC Froosim 0:1

10e minuut.
Bogarde geeft de bal voor. Kożusznik speelt de bal door. Gerondino rent richting de bal. Gerondino haalt uit met een fantastische trap. Laki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - SC Froosim 0:2

11e minuut.
Gerondino rent richting de bal. Sucukçuoğlu rent richting de bal. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bogarde rent richting de bal. Bogarde passt de bal in één keer door. Nadal Martorell rent richting de bal. Nadal Martorell geeft een hoge lob. Gerondino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Duin probeert de bal aan de voet te houden. Kąpała speelt de bal door. Goossens is nu in balbezit. Goossens geeft de bal voor. Gerondino maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - SC Froosim 0:3

19e minuut.
Nadal Martorell probeert naar een medespeler te passen. Badalo is nu in balbezit. Badalo probeert naar een medespeler te passen. Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nadal Martorell onderschept slim de pass. Nadal Martorell geeft een hoge lob. Kożusznik kopt de bal weg. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino draait met de bal, schiet en ... Laki bokst de bal weg.

24e minuut.
Resicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde passt de bal in één keer door. Resicki geeft de bal voor. Kożusznik springt en kopt de bal. Laki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Kąpała rent richting de bal. Kąpała geeft de bal voor. Daar is Toledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Heemst is nu in balbezit. van Heemst schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nadal Martorell verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal Martorell probeert naar een medespeler te passen. Bogarde is nu in balbezit. Bogarde geeft een hoge lob. Kożusznik maakt een snoekduik en kopt de bal. Laki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bogarde passt de bal met de wreef. Nadal Martorell is nu in balbezit. Nadal Martorell geeft een lange en hoge pass. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - SC Froosim 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weasels 73%, SC Froosim 27%.
Weasels - SC Froosim 0:4

47e minuut.
Konopiński onderschept slim de pass. Konopiński geeft een hoge lob. Hrenciuc controleert de bal met de borst. Gerondino rent richting de bal. Gerondino draait met de bal, schiet en ... Laki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Bogarde passt de bal in één keer door. Daar is Nadal Martorell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadal Martorell passt de bal met de wreef. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - SC Froosim 0:5

53e minuut.
Resicki probeert naar een medespeler te passen. Vokurka verovert de bal door een tackle van achteren. Bogarde geeft de bal voor. Gerondino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - SC Froosim 0:6

54e minuut.
Gerondino verovert de bal door een tackle van achteren. Gerondino probeert naar een medespeler te passen. Bogarde geeft een lange en hoge pass. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - SC Froosim 0:7

57e minuut.
Goossens kopt de bal weg. Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo met een sublieme pass. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Badalo verovert de bal door een tackle van achteren. Badalo met een sublieme pass. Nadal Martorell geeft een hoge lob. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Goossens geeft de bal voor. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Duin is nu in balbezit. Gerondino verovert de bal door een tackle van achteren. Gerondino schiet op doel. Laki bokst de bal weg.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helmer komt het veld opgelopen. Vascu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Klungelig pakt Geels de bal. Helmer rent richting de bal. Sucukçuoğlu is nu in balbezit. Helmer onderschept slim de pass. Helmer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Bogarde probeert naar een medespeler te passen. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Helmer probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - SC Froosim 0:8

74e minuut.
Konopiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha onderschept slim de pass. Montanha passt de bal met de wreef. Eijkenbroek rent richting de bal. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Daar is Bogarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogarde geeft een hoge lob. Helmer kopt de bal weg. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu draait met de bal, schiet en ... Laki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Goossens kopt de bal weg. Badalo heeft problemen om de bal te vangen. Badalo probeert naar een medespeler te passen. Helmer rent richting de bal. Helmer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bogarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogarde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vascu is nu in balbezit. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Weasels - SC Froosim 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Weasels 76%, SC Froosim 24%.
Weasels - SC Froosim 0:9