Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFC Haarlem FC Zwaar Getekend
Ermelo 3ATT Tactiek po
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 2
75.4 gemiddelde waardering 64.2
outstanding Schieten very good
formidable Passen solid
brilliant Verdedigen incredible


24e minuut.
Kochan probeert naar een medespeler te passen. Him Tjiang is nu in balbezit. Him Tjiang speelt de bal door. Strelec rent richting de bal. Strelec draait met de bal, schiet en ... Kimmlinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Maghiran geeft een hoge lob. Inworp. del Toro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Vos geeft een hoge lob. Napieralski maakt een snoekduik en kopt de bal. Skriba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Haarlem 55%, FC Zwaar Getekend 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HFC Haarlem - FC Zwaar Getekend 0:0

48e minuut.
del Toro met een sublieme pass. Cisowski rent richting de bal. Hoxha begaat een overtreding. Hoxha krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Inworp. Pena komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Maghiran is nu in balbezit. Cisowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cisowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt De Vuyst de bal. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
de Vos verovert de bal door een tackle van achteren. de Vos controleert de bal met de borst. de Vos probeert naar een medespeler te passen. Napieralski rent richting de bal. Napieralski schiet op doel. Skriba bokst de bal weg. Klungelig pakt Teppo de bal. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Teppo ... Strafschop! Napieralski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Napieralski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skriba bokst de bal weg.

88e minuut.
De Vuyst is nu in balbezit. Maghiran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Vuyst is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. del Toro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Napieralski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - FC Zwaar Getekend 1:0

89e minuut.
de Vos verovert de bal door een tackle van achteren. de Vos passt de bal zonder na te denken. De Vuyst rent richting de bal. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Haarlem 55%, FC Zwaar Getekend 45%.
HFC Haarlem - FC Zwaar Getekend 1:0