Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Little Pete Skupzelek
wingbacks Tactiek thanks:)
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
73.8 gemiddelde waardering 53.5
uitmuntend Schieten solide
uitmuntend Passen goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Boeru passt de bal zonder na te denken. Eftene rent richting de bal. Eftene passt de bal in één keer door. Engel geeft de bal voor. van Gaal maakt een snoekduik en kopt de bal. Altınçağ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Boeru verovert de bal door een tackle van achteren. Boeru speelt de bal door. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - Skupzelek 1:0

7e minuut.
Podgórny probeert naar een medespeler te passen. Zębicki heeft problemen om de bal te vangen. Zębicki speelt de bal door. Klungelig pakt van Gaal de bal. van Gaal draait met de bal, schiet en ... Altınçağ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Eftene passt de bal zonder na te denken. Zębicki speelt de bal door. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal draait met de bal, schiet en ... Altınçağ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - Skupzelek 2:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zębicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boeru met een sublieme pass. Zębicki geeft een hoge lob. van Gaal maakt een snoekduik en kopt de bal. Altınçağ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Couderc heeft problemen om de bal te vangen. Zębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zębicki passt de bal met de wreef. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kuchařík rent richting de bal. van Gaal onderschept slim de pass. García Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal onderschept slim de pass. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. Altınçağ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Podgórny is nu in balbezit. Barański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barański krijgt een gele kaart. Podgórny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Gaal legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Altınçağ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - Skupzelek 3:0

22e minuut.
Eftene onderschept slim de pass. Eftene geeft een hoge lob. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal schiet op doel. Altınçağ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Altınçağ trapt de bal weg. Negură kopt de bal weg. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. Altınçağ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - Skupzelek 4:0

26e minuut.
Zębicki rent richting de bal. Barański geeft de bal voor. Ševela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horoszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Martínez onderschept slim de pass. Horoszkiewicz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eftene. Eftene krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Horoszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Martínez is nu in balbezit. Martínez geeft een lange en hoge pass. van Gaal rent richting de bal. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. Altınçağ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt van Gaal de bal. García Juan rent richting de bal. Zębicki onderschept slim de pass. Zębicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - Skupzelek 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Pete 32%, Skupzelek 68%.
Little Pete - Skupzelek 5:0

46e minuut.
Podgórny passt de bal zonder na te denken. Zębicki rent richting de bal. Zębicki passt de bal zonder na te denken. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. Altınçağ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Eftene passt de bal zonder na te denken. Podgórny rent richting de bal. Solt maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Solt naar de kleedkamers voor een vroege douche. Podgórny raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zębicki met een snel genomen vrije trap. van Gaal krijgt zijn hoofd ertegen. Altınçağ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Zębicki probeert naar een medespeler te passen. Podgórny speelt de bal door. van Gaal rent richting de bal. van Gaal draait met de bal, schiet en ... Altınçağ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - Skupzelek 6:0

67e minuut.
Zębicki probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat rent richting de bal. Boeru onderschept slim de pass. Boeru schiet op doel. Altınçağ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - Skupzelek 7:0

67e minuut.
Veltman komt het veld opgelopen.

70e minuut.
van Gaal is nu in balbezit. Barański bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal onderschept slim de pass. van Gaal draait met de bal, schiet en ... Altınçağ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - Skupzelek 8:0

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koopman komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Veltman passt de bal zonder na te denken. Zębicki is nu in balbezit. Zębicki passt de bal in één keer door. Koopman is nu in balbezit. Koopman haalt uit met een fantastische trap. Altınçağ bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Pete 29%, Skupzelek 71%.
Little Pete - Skupzelek 8:0