Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noad Advendo Combinatie DTH
CVU Tactiek 442 Nieuw
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
66.7 gemiddelde waardering 73.4
excellent Schieten brilliant
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


4e minuut.
Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bober legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilari raakt geblesseerd tijdens het duel. Ilari legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - DTH 0:1

9e minuut.
Figielski rent richting de bal. Figielski passt de bal zonder na te denken. Kubala is nu in balbezit. Kubala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Noad Advendo Combinatie - DTH 1:1

9e minuut.
Daar is Chańko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chańko passt de bal met de wreef. Ilari is nu in balbezit. Todd rent richting de bal. Todd schiet op doel. Buzinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Bober geeft een lange en hoge pass. Kubala kopt de bal weg. Mikayıllı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayıllı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - DTH 2:1

24e minuut.
Gómez speelt de bal door. Peltzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer passt de bal zonder na te denken. Todd rent richting de bal. Todd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Noad Advendo Combinatie - DTH 2:2

26e minuut.
Switten probeert naar een medespeler te passen. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala speelt de bal door. Vernay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernay geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Zounos speelt de bal door. Chańko kopt de bal weg. Todd is nu in balbezit. Todd schiet op doel. Buzinas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - DTH 2:3

31e minuut.
Çoniku is nu in balbezit. Çoniku met een sublieme pass. Todd is nu in balbezit. Todd schiet op doel. Buzinas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - DTH 2:4

36e minuut.
Zounos met een sublieme pass. Chańko kopt de bal weg. Sladoje probeert de bal aan de voet te houden. Todd rent richting de bal. Todd schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chańko zal de hoekschop nemen. Ilari is nu in balbezit. Holttinen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ilari wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ilari kan niet meer verder spelen. Koppers komt het veld opgelopen. Todd neemt de penalty, wat een uithaal! Buzinas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Klungelig pakt Dusbaba de bal. Dragoun is nu in balbezit. Dusbaba onderschept slim de pass. Dusbaba geeft een lange en hoge pass. Koppers maakt een snoekduik en kopt de bal. Buzinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noad Advendo Combinatie 54%, DTH 46%.
Noad Advendo Combinatie - DTH 2:4

46e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez passt de bal met de wreef. Peltzer geeft een lange en hoge pass. Buzinas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Todd rent richting de bal. Todd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - DTH 2:5

51e minuut.
Peltzer met een sublieme pass. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Todd de bal. Todd draait met de bal, schiet en ... Buzinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Klungelig pakt Peltzer de bal. Peltzer geeft de bal voor. Koppers rent richting de bal. Koppers schiet op doel. Buzinas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - DTH 2:6

61e minuut.
Mikayıllı is nu in balbezit. Gušo onderschept slim de pass. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer geeft een lange en hoge pass. Todd springt en kopt de bal. Buzinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Hesters geeft een hoge lob. Kubala kopt de bal weg. Mikayıllı is nu in balbezit. Mikayıllı draait met de bal, schiet en ... Zounos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - DTH 3:6

69e minuut.
Chańko kan de bal niet met de borst controleren. Chańko passt de bal met de wreef. Todd rent richting de bal. Todd schiet op doel. Buzinas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - DTH 3:7

71e minuut.
Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko met een sublieme pass. Peltzer met een sublieme pass. Todd is nu in balbezit. Todd haalt uit met een fantastische trap. Buzinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Reeman komt het veld opgelopen. Wierszewski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sladoje onderschept slim de pass. Switten bereikt de bal nog maar net als eerste. Switten passt de bal met de wreef. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chańko is nu in balbezit. Chańko passt de bal met de wreef. Peltzer speelt de bal door. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Todd probeert naar een medespeler te passen. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko passt de bal met de wreef. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd haalt uit met een fantastische trap. Buzinas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chańko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noad Advendo Combinatie 57%, DTH 43%.
Noad Advendo Combinatie - DTH 3:7