Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apeltown FC sc-feyenoord
532WA Tactiek 352
44% Balbezit 56%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
63.7 gemiddelde waardering 54.7
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Klasnic is nu in balbezit. Polesi rent richting de bal. Polesi speelt de bal door. Resmann is nu in balbezit. Resmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Grigorie geeft een hoge lob. Schepers probeert de bal met de borst te controleren. Grigorie rent richting de bal. Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro schiet op doel. Barbulov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Tuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuesta geeft een hoge lob. Krzyżok is nu in balbezit. Keskindiş onderschept slim de pass. Keskindiş draait met de bal, schiet en ... Dervas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Polesi rent richting de bal. Quluzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Quluzadə draait met de bal, schiet en ... Dervas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Bezunartea is nu in balbezit. Bezunartea geeft de bal voor. Biber kopt de bal weg. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel. Barbulov bokst de bal weg. Resmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Monteiro rent richting de bal. Tuesta rent richting de bal. Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sc-feyenoord 1:0

16e minuut.
Tuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Tuesta geeft een lange en hoge pass. Lefèvre kopt de bal weg. Galindo rent richting de bal. Galindo geeft een hoge lob. Dervas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Bezunartea geeft de bal voor. Barbulov probeert naar een medespeler te passen. Bezunartea met een sublieme pass. Monteiro rent richting de bal. Monteiro draait met de bal, schiet en ... Barbulov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Monteiro rent richting de bal. Tuesta onderschept slim de pass. Resmann verovert de bal door een tackle van achteren. Resmann haalt uit met een fantastische trap. Barbulov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sc-feyenoord 2:0

30e minuut.
Fossé met een sublieme pass. Biber probeert de bal aan de voet te houden. Biber geeft een lange en hoge pass. Resmann rent richting de bal. Resmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sc-feyenoord 3:0

31e minuut.
Biber bereikt de bal nog maar net als eerste. Resmann rent richting de bal. Quluzadə begaat een overtreding. Quluzadə krijgt een gele kaart. Resmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polesi met een snel genomen vrije trap. Resmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fossé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pamuła komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Tuesta geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Quluzadə stond buitenspel. Lichelli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Resmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Resmann draait met de bal, schiet en ... Barbulov bokst de bal weg.

37e minuut.
Biber bereikt de bal nog maar net als eerste. Biber passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Resmann de bal. Resmann haalt uit met een fantastische trap. Barbulov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sc-feyenoord 4:0

37e minuut.
Resmann passt de bal met de wreef. Monteiro is nu in balbezit. Schepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Resmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Resmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klasnic speelt de bal door. Biber is nu in balbezit. Biber met een sublieme pass. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 30%, sc-feyenoord 70%.
Apeltown FC - sc-feyenoord 4:0

46e minuut.
Kaagman komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła passt de bal in één keer door. Keskindiş rent richting de bal. Keskindiş draait met de bal, schiet en ... Dervas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Klasnic geeft een hoge lob. Lichelli is nu in balbezit. Quluzadə onderschept slim de pass. Quluzadə schiet op doel. Dervas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sc-feyenoord 4:1

61e minuut.
Lefèvre speelt de bal door. Klungelig pakt Krzyżok de bal. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ... Dervas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Mara met de inworp. Chinchorro is nu in balbezit. Bezunartea verovert de bal door een tackle van achteren. Bezunartea geeft de bal voor. Monteiro springt en kopt de bal. Barbulov bokst de bal weg.

70e minuut.
Schepers passt de bal in één keer door. Bezunartea heeft problemen om de bal te vangen. Bezunartea speelt de bal door. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Lefèvre rent richting de bal. Pelekis is nu in balbezit. Pelekis probeert naar een medespeler te passen. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Quluzadə onderschept slim de pass. Keskindiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskindiş passt de bal in één keer door. Quluzadə rent richting de bal. Quluzadə schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Schepers speelt de bal door. Kaagman is nu in balbezit. Tuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro onderschept slim de pass. Monteiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Biber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hillen is nu in balbezit. Biber onderschept slim de pass. Biber geeft een hoge lob. Monteiro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apeltown FC - sc-feyenoord 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apeltown FC 25%, sc-feyenoord 75%.
Apeltown FC - sc-feyenoord 5:1