Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RIJNDIJK II Bram`s army
FCR352 Tactiek Bram 1
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
71.7 gemiddelde waardering 56.8
brilliant Schieten solid
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Vrsaljko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrsaljko passt de bal met de wreef. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Paragios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Bram`s army 1:0

15e minuut.
Tyczka onderschept slim de pass. Tyczka passt de bal zonder na te denken. Virgola heeft problemen om de bal te vangen. Virgola geeft een hoge lob. Ağadan springt en kopt de bal. Paragios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Rępalski rent richting de bal. Rępalski probeert naar een medespeler te passen. Parduh heeft problemen om de bal te vangen. Parduh geeft een hoge lob. Ağadan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Virgola rent richting de bal. Virgola geeft een lange en hoge pass. Chirca kopt de bal weg. Vrsaljko geeft een lange en hoge pass. Ağadan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Rępalski probeert naar een medespeler te passen. Azócar is nu in balbezit. Azócar geeft een lange en hoge pass. Kniaź springt en kopt de bal. Kontadakis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Bram`s army 2:0

35e minuut.
Kniaź rent richting de bal. Kniaź passt de bal zonder na te denken. Parduh is nu in balbezit. Parduh geeft de bal voor. Ağadan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Azócar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vrsaljko speelt de bal door. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Paragios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Bram`s army 3:0

43e minuut.
Virgola is nu in balbezit. Ivić onderschept slim de pass. Ivić probeert naar een medespeler te passen. Fusello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusello draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 40%, Bram`s army 60%.
FC RIJNDIJK II - Bram`s army 3:0

48e minuut.
Chirca onderschept slim de pass. Chirca geeft de bal voor. Virgola kopt de bal weg. Azócar geeft een lange en hoge pass. Kniaź maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Bram`s army 4:0

50e minuut.
Luder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rępalski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivić. Ivić krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Virgola speelt de bal door. Azócar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azócar met een sublieme pass. Ağadan rent richting de bal. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Bram`s army 5:0

55e minuut.
Kniaź onderschept slim de pass. Chirca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kniaź raakt geblesseerd tijdens het duel. Parduh met een snel genomen vrije trap. Azócar kopt de bal weg. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Paragios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Bram`s army 6:0

63e minuut.
Tyczka onderschept slim de pass. Tyczka speelt de bal door. Rępalski speelt de bal door. Kniaź is nu in balbezit. Kniaź haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Keisi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Azócar met een snelle inworp. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ivić rent richting de bal. Ivić geeft een lange en hoge pass. Tyczka geeft een lange en hoge pass. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Daar is Rabczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabczewski geeft een hoge lob. Azócar kopt de bal weg. Ağadan rent richting de bal. Ağadan schiet op doel. Paragios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Virgola geeft een lange en hoge pass. Daar is Chirca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź schiet op doel. Paragios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Bram`s army 7:0

77e minuut.
Parduh geeft de bal voor. Keisi onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Azócar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ağadan krijgt zijn hoofd ertegen. Paragios bokst de bal weg. Fey geeft een hoge lob. Virgola is nu in balbezit. Virgola geeft een lange en hoge pass. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Paragios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Azócar passt de bal in één keer door. Parduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Parduh met een sublieme pass. Kniaź heeft problemen om de bal te vangen. Kniaź schiet op doel. Paragios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Rępalski met een sublieme pass. Parduh is nu in balbezit. Parduh met een sublieme pass. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vrsaljko probeert naar een medespeler te passen. Azócar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azócar passt de bal zonder na te denken. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Paragios bokst de bal weg. Daar is Mustaniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Bram`s army 8:0

88e minuut.
Inworp. Parduh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rępalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rępalski geeft de bal voor. Ağadan maakt een snoekduik en kopt de bal. Paragios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - Bram`s army 9:0

90e minuut.
Azócar geeft een lange en hoge pass. Kniaź kopt de bal weg. Ağadan rent richting de bal. Kniaź is nu in balbezit. Kniaź schiet op doel. Paragios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 24%, Bram`s army 76%.
FC RIJNDIJK II - Bram`s army 9:0