Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:41
  • Competitiewedstrijd: Eerste Divisie.01
  • Stadion: de kuip
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13510
sc-feyenoord F.C. Knudde
352 Tactiek Knudde FC
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten adequate
solid Passen solid
good Verdedigen average


14e minuut.
Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo geeft een hoge lob. Daar is Biesbrouck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Quluzadə schiet op doel. Aarts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Geel rent richting de bal. Galindo onderschept slim de pass. Galindo passt de bal zonder na te denken. Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Quluzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - F.C. Knudde 1:0

24e minuut.
Robbemond is nu in balbezit. Hillen begaat een overtreding. Robbemond is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Robbemond met een snel genomen vrije trap. Jensen kopt de bal weg. Nuninga rent richting de bal. Nuninga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Verstappen met een harde bal richting middenveld. Daar is Gesink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindo rent richting de bal. Galindo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Robbemond geeft de bal voor. Klungelig pakt Tuesta de bal. Tuesta geeft een hoge lob. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lefèvre met een sublieme pass. Lokhoff probeert naar een medespeler te passen. Nuninga is nu in balbezit. Nuninga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sc-feyenoord - F.C. Knudde 1:1

34e minuut.
Nuninga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jensen de bal onder controle te krijgen. Dumoulin met een sublieme pass. Galindo rent richting de bal. Galindo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Lefèvre passt de bal zonder na te denken. Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geel. Geel krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bol is nu in balbezit. Quluzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Quluzadə geeft een hoge lob. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lokhoff de bal. Notermans onderschept slim de pass. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - F.C. Knudde 2:1

41e minuut.
Quluzadə passt de bal zonder na te denken. Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindo passt de bal zonder na te denken. Keskindiş controleert de bal met de borst. Keskindiş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - F.C. Knudde 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sc-feyenoord 43%, F.C. Knudde 57%.
sc-feyenoord - F.C. Knudde 3:1

48e minuut.
Hillen is nu in balbezit. Hillen probeert naar een medespeler te passen. Keskindiş rent richting de bal. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Keskindiş rent richting de bal. Keskindiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chinchorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchorro probeert naar een medespeler te passen. Lefèvre probeert naar een medespeler te passen. Keskindiş rent richting de bal. Keskindiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dumoulin speelt de bal door. Daar is Lefèvre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefèvre probeert naar een medespeler te passen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo schiet op doel. Aarts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Biesbrouck de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - F.C. Knudde 4:1

77e minuut.
Tuesta is nu in balbezit. Tuesta geeft de bal voor. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Aarts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sc-feyenoord - F.C. Knudde 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sc-feyenoord 39%, F.C. Knudde 61%.
sc-feyenoord - F.C. Knudde 5:1