Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Knudde Tommie Forever
Knudde FC Tactiek Greet
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 56.2
adequate Schieten outstanding
solid Passen good
average Verdedigen solid


4e minuut.
Grünwald is nu in balbezit. Bremner rent richting de bal. Bremner speelt de bal door. Prosdocimi is nu in balbezit. Prosdocimi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kwaśnik is nu in balbezit. Geel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik onderschept slim de pass. Kwaśnik haalt uit met een fantastische trap. Aarts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - Tommie Forever 0:1

17e minuut.
Diks passt de bal zonder na te denken. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - Tommie Forever 0:2

27e minuut.
Prosdocimi rent richting de bal. Prosdocimi met een sublieme pass. Klungelig pakt Petelin de bal. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak schiet op doel. Aarts bokst de bal weg.

36e minuut.
Gesink is nu in balbezit. Prosdocimi verovert de bal door een tackle van achteren. Prosdocimi geeft een lange en hoge pass. Daar is Petelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petelin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak probeert naar een medespeler te passen. Bremner rent richting de bal. Kwaśnik rent richting de bal. Kwaśnik haalt uit met een fantastische trap. Aarts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - Tommie Forever 0:3

45e minuut.
Jensen rent richting de bal. Jensen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nuninga de bal. Nuninga haalt uit met een fantastische trap. Branderhorst heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Knudde 71%, Tommie Forever 29%.
F.C. Knudde - Tommie Forever 0:3

49e minuut.
Diks is nu in balbezit. Diks passt de bal zonder na te denken. Bremner rent richting de bal. Bremner geeft de bal voor. Petelin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - Tommie Forever 0:4

51e minuut.
Petelin kan de bal niet met de borst controleren. Bremner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremner met een sublieme pass. Prosdocimi rent richting de bal. Prosdocimi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aarts met een harde bal richting middenveld. Diks kopt de bal weg. Knysak is nu in balbezit. Knysak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Branderhorst de bal onder controle te krijgen. Jensen is nu in balbezit. Met opzet legt Grünwald zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Grünwald moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grünwald schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Prosdocimi geeft de bal voor. Klungelig pakt Biesbrouck de bal. Petelin is nu in balbezit. Petelin schiet op doel. Aarts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - Tommie Forever 0:5

73e minuut.
Prosdocimi met een sublieme pass. Daar is Kwaśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaśnik passt de bal met de wreef. Petelin heeft problemen om de bal te vangen. Petelin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bremner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremner passt de bal met de wreef. Knysak rent richting de bal. Knysak schiet op doel. Aarts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Knudde - Tommie Forever 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Knudde 65%, Tommie Forever 35%.
F.C. Knudde - Tommie Forever 0:6