Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Berend Botje N.T.V.V.
4-4-2 Tactiek vier4drie3drie3
51% Balbezit 49%
24% Spel op eigen helft 76%
47 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
54.5 gemiddelde waardering 41.5
excellent Schieten solid
good Passen average
very good Verdedigen good


1e minuut.
Fuzileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur is nu in balbezit. Džumhur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 1:0

2e minuut.
Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara geeft de bal voor. Fofana kopt de bal weg. Ostas is nu in balbezit. Ostas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Erasmus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillessen verovert de bal door een tackle van achteren. Cillessen geeft een hoge lob. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 2:0

7e minuut.
Ostas passt de bal met de wreef. Okpara is nu in balbezit. Okpara passt de bal met de wreef. Fofana heeft problemen om de bal te vangen. Fofana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Džumhur rent richting de bal. Džumhur haalt uit met een fantastische trap. Trykiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fofana is nu in balbezit. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cillessen speelt de bal door. Okpara rent richting de bal. Okpara passt de bal met de wreef. Daar is Ostas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 3:0

11e minuut.
Ostas speelt de bal door. Burger is nu in balbezit. Burger geeft de bal voor. Fofana is nu in balbezit. Fofana schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Erasmus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okpara met de inworp. Džumhur heeft problemen om de bal te vangen. Džumhur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 4:0

14e minuut.
Boadu geeft de bal voor. Gavranić kopt de bal weg. Anita rent richting de bal. Damen rent richting de bal. Damen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Burger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vosmaer met een snelle inworp. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Fuzileiro onderschept slim de pass. Fuzileiro met een sublieme pass. Trykiel speelt de bal door. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 5:0

17e minuut.
Trykiel geeft een hoge lob. Inworp. Burger met de inworp. Ostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hawkins geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cillessen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 6:0

28e minuut.
Zadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumhur onderschept slim de pass. Džumhur speelt de bal door. Ostas is nu in balbezit. Ostas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Okpara rent richting de bal. Okpara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 7:0

33e minuut.
Zadra geeft een lange en hoge pass. Perra bereikt de bal nog maar net als eerste. Perra passt de bal in één keer door. Džumhur is nu in balbezit. Džumhur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 8:0

34e minuut.
Oost probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cillessen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostas rent richting de bal. Ostas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 9:0

36e minuut.
Okpara passt de bal met de wreef. Džumhur rent richting de bal. Džumhur geeft een hoge lob. Daar is Ostas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Džumhur is nu in balbezit. Fofana is nu in balbezit. Džumhur is nu in balbezit. Fofana is nu in balbezit. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Okpara verovert de bal door een tackle van achteren. Okpara geeft de bal voor. Fofana kopt de bal weg. Ostas rent richting de bal. Ostas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 10:0

45e minuut.
Hawkins geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cillessen met de inworp. Ostas rent richting de bal. Ostas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berend Botje 23%, N.T.V.V. 77%.
FC Berend Botje - N.T.V.V. 11:0

46e minuut.
Vosmaer rent richting de bal. Fuzileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzileiro probeert naar een medespeler te passen. Ostas is nu in balbezit. Ostas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 12:0

48e minuut.
Anita probeert de bal met de borst te controleren. Fuzileiro onderschept slim de pass. Fuzileiro geeft een lange en hoge pass. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 13:0

50e minuut.
Wessels neemt vlug de vrije trap. Okpara rent richting de bal. Okpara probeert naar een medespeler te passen. Džumhur is nu in balbezit. Džumhur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fofana is nu in balbezit. Fofana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 14:0

53e minuut.
Klungelig pakt Džumhur de bal. Hawkins is nu in balbezit. Džumhur onderschept slim de pass. Fofana is nu in balbezit. Fofana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fuzileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzileiro met een sublieme pass. Daar is Džumhur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fofana is nu in balbezit. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 15:0

57e minuut.
Gavranić rent richting de bal. Okpara verovert de bal door een tackle van achteren. Okpara passt de bal zonder na te denken. Fofana rent richting de bal. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 16:0

58e minuut.
Burger speelt de bal door. Fuzileiro is nu in balbezit. Cillessen met een sublieme pass. Ostas is nu in balbezit. Ostas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zadra is nu in balbezit. Džumhur onderschept slim de pass. Džumhur met een sublieme pass. Fofana rent richting de bal. Fofana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 17:0

63e minuut.
Zadra bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara onderschept slim de pass. Okpara passt de bal zonder na te denken. Ostas is nu in balbezit. Ostas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 18:0

69e minuut.
Klungelig pakt Hawkins de bal. Fofana is nu in balbezit. Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostas is nu in balbezit. Ostas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Hawkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hawkins onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Okpara zal de hoekschop nemen. Fofana krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 19:0

71e minuut.
Daar is Vosmaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosmaer passt de bal in één keer door. Boadu geeft een lange en hoge pass. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 20:0

72e minuut.
Ostas rent richting de bal. Vosmaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosmaer passt de bal in één keer door. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 21:0

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Boadu de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cillessen met de inworp. Ostas rent richting de bal. Ostas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Okpara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Džumhur de bal. Fuzileiro is nu in balbezit. Fuzileiro geeft een lange en hoge pass. Ostas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 22:0

80e minuut.
Zadra geeft de bal voor. Wessels kopt de bal weg. Klungelig pakt Okpara de bal. Džumhur is nu in balbezit. Džumhur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 23:0

81e minuut.
Hawkins geeft een hoge lob. Inworp. Ostas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Džumhur rent richting de bal. Džumhur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 24:0

84e minuut.
Anita met een sublieme pass. Oost speelt de bal door. Damen is nu in balbezit. Damen haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 24:1

85e minuut.
Damen is nu in balbezit. Perra onderschept slim de pass. Perra geeft een hoge lob. Okpara bereikt de bal nog maar net als eerste. Okpara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 25:1

86e minuut.
Oost heeft problemen om de bal te vangen. Ostas rent richting de bal. Ostas probeert naar een medespeler te passen. Fofana is nu in balbezit. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 26:1

88e minuut.
Hawkins geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ostas met een snelle inworp. Džumhur is nu in balbezit. Džumhur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - N.T.V.V. 27:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berend Botje 26%, N.T.V.V. 74%.
FC Berend Botje - N.T.V.V. 27:1