Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maggie “Q” The Bellies
Attack Tactiek mooi
59% Balbezit 41%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 41.4
very good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
van Nederland is nu in balbezit. van Nederland passt de bal in één keer door. Sáenz onderschept slim de pass. Peltzer rent richting de bal. Peltzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cook met een harde bal richting middenveld. Travolta kopt de bal weg. Spee is nu in balbezit. Spee schiet op doel. Anioła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Statu is nu in balbezit. Statu geeft een lange en hoge pass. Spee rent richting de bal. Spee schiet op doel. Anioła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - The Bellies 1:0

21e minuut.
Schmidt rent richting de bal. Schmidt geeft een lange en hoge pass. van Nederland probeert de bal aan de voet te houden. Teze is nu in balbezit. Teze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jans rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. van Nederland begaat een overtreding. van Nederland krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Statu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geertruida is nu in balbezit. van der Venne verovert de bal door een tackle van achteren. van der Venne geeft een lange en hoge pass. Anioła probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Schmidt speelt de bal door. Klungelig pakt van Nederland de bal. Met opzet legt Rishma zijn tegenspeler op de grond. Rishma krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Jans geeft een hoge lob. Damme verovert de bal door een tackle van achteren. Teze rent richting de bal. Teze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maggie “Q” - The Bellies 1:1

40e minuut.
Spee rent richting de bal. Spee passt de bal met de wreef. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta haalt uit met een fantastische trap. Anioła probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maggie “Q” 52%, The Bellies 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maggie “Q” - The Bellies 1:1

46e minuut.
Jordaan komt het veld opgelopen. Borbolis komt het veld opgelopen. Goudopoulos komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta probeert naar een medespeler te passen. van der Venne bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Venne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - The Bellies 2:1

63e minuut.
Borbolis rent richting de bal. Borbolis geeft een hoge lob. Statu kopt de bal weg. Hamerník rent richting de bal. Hamerník draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - The Bellies 3:1

65e minuut.
Spee is nu in balbezit. Spee passt de bal in één keer door. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta draait met de bal, schiet en ... Anioła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - The Bellies 4:1

74e minuut.
Spee is nu in balbezit. Jordaan bereikt de bal nog maar net als eerste. Spee onderschept slim de pass. Spee draait met de bal, schiet en ... Anioła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - The Bellies 5:1

77e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu geeft de bal voor. Spee kopt de bal weg. Travolta is nu in balbezit. Travolta draait met de bal, schiet en ... Anioła bokst de bal weg. Hamerník rent richting de bal. Hamerník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - The Bellies 6:1

80e minuut.
van Nederland bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudopoulos rent richting de bal. van Nederland met een sublieme pass. Teze rent richting de bal. Teze draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Teze bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme verovert de bal door een tackle van achteren. Damme geeft de bal voor. Travolta rent richting de bal. Travolta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statu geeft een hoge lob. Travolta is nu in balbezit. Travolta haalt uit met een fantastische trap. Anioła bokst de bal weg. Spee is nu in balbezit. Spee geeft een hoge lob. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta schiet op doel. Anioła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van der Venne is nu in balbezit. van der Venne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - The Bellies 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maggie “Q” 43%, The Bellies 57%.
Maggie “Q” - The Bellies 7:1