Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Generations Sittard Twukkers
4132Attack Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
22 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.1 gemiddelde waardering 65.1
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Terpstra probeert naar een medespeler te passen. Peters is nu in balbezit. Peters passt de bal zonder na te denken. Heitinga is nu in balbezit. Heitinga schiet op doel. Palonsaari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Palonsaari trapt de bal weg van het doel. Best controleert de bal met de borst. Henny met een sublieme pass. Klungelig pakt Schreurs de bal. Schreurs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Palonsaari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sa speelt de bal door. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinokur verovert de bal door een tackle van achteren. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Peters kopt de bal weg. Terpstra is nu in balbezit. Terpstra speelt de bal door. Schreurs is nu in balbezit. Schreurs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Terpstra geeft een hoge lob. Heitinga springt en kopt de bal. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Twukkers 1:0

22e minuut.
Mendil met een snelle inworp. Henny rent richting de bal. van Hooijdonk onderschept slim de pass. van Hooijdonk geeft een hoge lob. Tabaszewski krijgt zijn hoofd ertegen. Sebastiansson bokst de bal weg.

31e minuut.
Mendil rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendil met de inworp. Condori geeft de bal voor. Tabaszewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Klungelig pakt Condori de bal. Condori passt de bal zonder na te denken. Mendil rent richting de bal. Mendil geeft een lange en hoge pass. Tabaszewski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Zoetemelk geeft een lange en hoge pass. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap. Palonsaari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Schreurs passt de bal in één keer door. Peters probeert naar een medespeler te passen. Terpstra is nu in balbezit. Terpstra geeft een hoge lob. Heitinga springt en kopt de bal. Palonsaari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 49%, Twukkers 51%.
United Generations Sittard - Twukkers 1:0

46e minuut.
Coméndez komt het veld opgelopen. Truta komt het veld opgelopen. Kohn komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zoetebier is nu in balbezit. Zoetebier speelt de bal door. Kohn rent richting de bal. Kohn schiet op doel. Palonsaari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Twukkers 2:0

53e minuut.
Heitinga speelt de bal door. Peters is nu in balbezit. Peters met een sublieme pass. Kohn is nu in balbezit. Kohn draait met de bal, schiet en ... Palonsaari bokst de bal weg.

59e minuut.
Ross is nu in balbezit. Best verovert de bal door een tackle van achteren. Best passt de bal in één keer door. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson bokst de bal weg. Tabaszewski rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Twukkers 2:1

64e minuut.
Klungelig pakt Zoetemelk de bal. Zoetemelk speelt de bal door. Coméndez speelt de bal door. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Heitinga kopt de bal weg. Peters probeert de bal met de borst te controleren. Buchmann rent richting de bal. Peters onderschept slim de pass. Peters draait met de bal, schiet en ... Palonsaari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Twukkers 3:1

73e minuut.
Zoetebier is nu in balbezit. Zoetebier passt de bal met de wreef. Henny met een sublieme pass. Heitinga rent richting de bal. Heitinga haalt uit met een fantastische trap. Palonsaari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Condori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendil rent richting de bal. Mendil passt de bal in één keer door. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Twukkers 3:2

78e minuut.
Ross onderschept slim de pass. Ross geeft een lange en hoge pass. Zoetebier met een sublieme pass. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zoetemelk passt de bal met de wreef. Coméndez rent richting de bal. Coméndez passt de bal in één keer door. Peters is nu in balbezit. Peters schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coméndez rent richting de bal. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap. Palonsaari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Best rent richting de bal. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski met een sublieme pass. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 55%, Twukkers 45%.
United Generations Sittard - Twukkers 3:2