Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.T.V.V. Maggie “Q”
vier4drie3drie3 Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten excellent
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Travolta geeft een hoge lob. Daar is Boadu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spee neemt de hoekschop. Statu kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas probeert naar een medespeler te passen. Spee rent richting de bal. Spee passt de bal in één keer door. Travolta is nu in balbezit. Cijntje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Travolta is nu in balbezit. Travolta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Maggie “Q” 0:1

8e minuut.
Erasmus geeft een hoge lob. Anita rent richting de bal. Damen is nu in balbezit. Damen schiet op doel. Cook probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
N.T.V.V. - Maggie “Q” 1:1

14e minuut.
Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Trykiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tinoco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Foster met een snel genomen vrije trap. Boadu kopt de bal weg. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Maggie “Q” 1:2

20e minuut.
Damme verovert de bal door een tackle van achteren. Rishma geeft een hoge lob. Travolta is nu in balbezit. Travolta schiet op doel. Cijntje maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Trykiel met de inworp. Erasmus is nu in balbezit. Erasmus passt de bal met de wreef. Anita is nu in balbezit. Anita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster geeft de bal voor. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rishma is nu in balbezit. Rishma geeft een hoge lob. Daar is Trykiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esajas is nu in balbezit. Esajas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Maggie “Q” 1:3

35e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft een lange en hoge pass. Travolta speelt de bal door. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Cijntje probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Vosmaer kopt de bal weg. Damme rent richting de bal. Anita verovert de bal door een tackle van achteren. Anita schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Anita rent richting de bal. Anita haalt uit met een fantastische trap. Cook probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Maggie “Q” 2:3

44e minuut.
Gavranić passt de bal met de wreef. Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Spee geeft de bal voor. Travolta rent richting de bal. Travolta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Maggie “Q” 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.T.V.V. 61%, Maggie “Q” 39%.
N.T.V.V. - Maggie “Q” 2:4

55e minuut.
Rishma geeft een lange en hoge pass. Travolta rent richting de bal. Travolta speelt de bal door. Spee is nu in balbezit. Spee schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Sáenz de bal onder controle te krijgen. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen speelt de bal door. Klungelig pakt Anita de bal. Anita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anita is nu in balbezit. Anita geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Cook speelt de bal door. Vosmaer kopt de bal weg. Zadra heeft problemen om de bal te vangen. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas schiet op doel. Cijntje verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Maggie “Q” 2:5

62e minuut.
Tinoco met een sublieme pass. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu probeert naar een medespeler te passen. Travolta is nu in balbezit. Travolta schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Erasmus met een sublieme pass. Damme is nu in balbezit. Anita verovert de bal door een tackle van achteren. Anita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Maggie “Q” 3:5

70e minuut.
Statu is nu in balbezit. Statu geeft een lange en hoge pass. Boadu heeft problemen om de bal te vangen. Spee is nu in balbezit. Spee geeft een lange en hoge pass. Cijntje bokst de bal weg.

77e minuut.
Esajas is nu in balbezit. Zadra onderschept slim de pass. Zadra geeft de bal voor. Anita rent richting de bal. Anita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Gavranić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deveraux de bal. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita onderschept slim de pass. Anita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Erasmus speelt de bal door. Anita is nu in balbezit. Anita passt de bal met de wreef. Damen bereikt de bal nog maar net als eerste. Damen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Damme geeft de bal voor. Esajas kopt de bal weg. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu geeft de bal voor. Travolta maakt een snoekduik en kopt de bal. Cijntje bokst de bal weg. Zadra is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
N.T.V.V. - Maggie “Q” 3:6

90e minuut.
Travolta is nu in balbezit. Tinoco is nu in balbezit. Travolta met een sublieme pass. Daar is Rishma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rishma geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.T.V.V. 53%, Maggie “Q” 47%.
N.T.V.V. - Maggie “Q” 3:6