Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WDZ Bocholtz DOSKO Ameland
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
0 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.2
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Huizingh probeert naar een medespeler te passen. Dijkstra rent richting de bal. Dijkstra passt de bal met de wreef. Daar is Schuurmans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuurmans schiet op doel. Adelaar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mattheij is nu in balbezit. Mattheij geeft de bal voor. Inworp. Lottin met een snelle inworp. van Fessem geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Brood geeft een lange en hoge pass. van Fessem is nu in balbezit. van Fessem geeft een lange en hoge pass. Schuurmans rent richting de bal. Schuurmans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WDZ Bocholtz - DOSKO Ameland 0:1

39e minuut.
Lindenbergh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinas. Lindenbergh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lindenbergh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Eiting kopt de bal weg. Klungelig pakt Til de bal. Stans bereikt de bal nog maar net als eerste. Stans geeft een lange en hoge pass. Pinas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WDZ Bocholtz - DOSKO Ameland 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WDZ Bocholtz 52%, DOSKO Ameland 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WDZ Bocholtz - DOSKO Ameland 1:1

66e minuut.
Lottin onderschept slim de pass. Lottin speelt de bal door. Dijkstra rent richting de bal. Dijkstra geeft de bal voor. Schuurmans is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
WDZ Bocholtz - DOSKO Ameland 1:2

67e minuut.
Stans is nu in balbezit. Schuurmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Stans schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Stans moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stans schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Koppers is nu in balbezit. Brood geeft een lange en hoge pass. Schuurmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurmans schiet op doel. Mattheij probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WDZ Bocholtz 53%, DOSKO Ameland 47%.
WDZ Bocholtz - DOSKO Ameland 1:2