Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Tolhuijs Corinthians FC Rotterdam
T1_obv451 Tactiek 451
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 34.5
average Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen weak


23e minuut.
Roosken geeft de bal voor. Botman probeert de bal aan de voet te houden. Idzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Botman onderschept slim de pass. Botman geeft een lange en hoge pass. Mijnals probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Laseroms speelt de bal door. Éger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bol is nu in balbezit. Éger verovert de bal door een tackle van achteren. Éger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 41%, Corinthians FC Rotterdam 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Tolhuijs - Corinthians FC Rotterdam 0:0

47e minuut.
Paauwe geeft de bal voor. Inworp. Kunst met een snelle inworp. Gazalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazalcı geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazalcı onderschept slim de pass. Gazalcı passt de bal in één keer door. Éger rent richting de bal. Éger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vincken komt het veld opgelopen. Vermeulen komt het veld opgelopen. Nagels komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guijt komt het veld opgelopen. Huistra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Tolhuijs 42%, Corinthians FC Rotterdam 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SC Tolhuijs - Corinthians FC Rotterdam 0:0