Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Venko NatKorima Koron
Normal Tactiek 523
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 26.8
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Heijnen rent richting de bal. Heijnen passt de bal in één keer door. Boot rent richting de bal. Bakrie verovert de bal door een tackle van achteren. Bakrie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Warnas rent richting de bal. Warnas probeert naar een medespeler te passen. Kimmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakrie verovert de bal door een tackle van achteren. Bakrie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Heijnen verovert de bal door een tackle van achteren. Heijnen passt de bal zonder na te denken. Bakrie is nu in balbezit. Bakrie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - NatKorima Koron 0:1

37e minuut.
Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll rent richting de bal. Heijnen met een sublieme pass. Klungelig pakt Bakrie de bal. Bakrie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - NatKorima Koron 0:2

43e minuut.
Bakrie geeft de bal voor. Michels rent richting de bal. Garstka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garstka krijgt een gele kaart. Michels is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kimmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Espadas Zubizarreta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Venko 71%, NatKorima Koron 29%.
FC Venko - NatKorima Koron 0:2

50e minuut.
Klungelig pakt Bakboord de bal. Warnas probeert naar een medespeler te passen. Robben rent richting de bal. Bakrie onderschept slim de pass. Bakrie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kimmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakboord begaat een overtreding. Bakboord krijgt een gele kaart.

72e minuut.
van der Val kopt de bal weg. Inworp. Arabacı met de inworp. Astrup rent richting de bal. Astrup geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bruggink met een harde bal richting middenveld. Garstka kopt de bal weg. Bakrie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bakrie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Arabacı verovert de bal door een tackle van achteren. Arabacı geeft een lange en hoge pass. Riihikankare bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihikankare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - NatKorima Koron 0:3

88e minuut.
van der Val bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Val passt de bal in één keer door. Daar is Warnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaasbeek rent richting de bal. Gaasbeek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Venko 58%, NatKorima Koron 42%.
FC Venko - NatKorima Koron 0:3