Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koněšín FC Chelsea Kokory
3-3-1-3 Tactiek LM 3att
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 72.4
good Schieten incredible
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


7e minuut.
Jurča verovert de bal door een tackle van achteren. Jurča geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strohschneider geeft de bal voor. Radosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Strohschneider met een sublieme pass. Emanuel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enescu. Enescu krijgt een gele kaart. Emanuel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Emanuel kan niet meer verder spelen. Virághalmy komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Życki rent richting de bal. Macák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Życki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý geeft een lange en hoge pass. Życki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FC Chelsea Kokory 0:1

34e minuut.
Kołodziński is nu in balbezit. Kołodziński speelt de bal door. Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý geeft een lange en hoge pass. Amstel krijgt zijn hoofd ertegen. Lepšík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Herda is nu in balbezit. Herda geeft de bal voor. Amstel rent richting de bal. Amstel draait met de bal, schiet en ... Lepšík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FC Chelsea Kokory 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koněšín 57%, FC Chelsea Kokory 43%.
FC Koněšín - FC Chelsea Kokory 0:2

47e minuut.
Enescu met een sublieme pass. Nieva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galev de bal. Amstel rent richting de bal. Amstel haalt uit met een fantastische trap. Lepšík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Aceval stond buitenspel. Pena neemt vlug de vrije trap. Veselý kan de bal niet met de borst controleren. Veselý geeft de bal voor. Życki maakt een snoekduik en kopt de bal. Lepšík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Macák rent richting de bal. Macák passt de bal zonder na te denken. Jurča speelt de bal door. Veselý bereikt de bal nog maar net als eerste. Veselý geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Inworp. Alexa komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Buitenspel voor Aceval. Goede buitenspelval van de verdediging. Resl komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Resl geeft de bal voor. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel geeft een lange en hoge pass. Kołodziński rent richting de bal. Kołodziński draait met de bal, schiet en ... Lepšík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Veselý is nu in balbezit. Veselý geeft een hoge lob. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel draait met de bal, schiet en ... Lepšík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FC Chelsea Kokory 0:3

80e minuut.
Aceval rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexa. Aceval is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szwoch komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Resl onderschept slim de pass. Resl probeert naar een medespeler te passen. Pena met een sublieme pass. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel schiet op doel. Lepšík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Pena neemt vlug de vrije trap. Szwoch rent richting de bal. Szwoch passt de bal met de wreef. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa haalt uit met een fantastische trap. Lepšík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kołodziński rent richting de bal. Kołodziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FC Chelsea Kokory 0:4

89e minuut.
Jurča is nu in balbezit. Resl bereikt de bal nog maar net als eerste. Resl geeft een hoge lob. Amstel is nu in balbezit. Amstel draait met de bal, schiet en ... Lepšík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koněšín 66%, FC Chelsea Kokory 34%.
FC Koněšín - FC Chelsea Kokory 0:4