Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koněšín FK Černá Pole
3-3-1-3 Tactiek FKČP4.1
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
73.6 gemiddelde waardering 71.6
formidable Schieten outstanding
incredible Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


2e minuut.
Křepelka geeft een hoge lob. Štor is nu in balbezit. Chlapec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chlapec is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Štor raakt geblesseerd tijdens het duel. Štor met een snel genomen vrije trap. Hora kopt de bal weg. Šrejma is nu in balbezit. Šrejma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gašparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalena onderschept slim de pass. Šalena passt de bal in één keer door. Hora rent richting de bal. Hora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Nănescu probeert naar een medespeler te passen. Lucero rent richting de bal. Lucero geeft een hoge lob. Laborco is nu in balbezit. Laborco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Macák speelt de bal door. Lucero is nu in balbezit. Lucero geeft de bal voor. Laborco springt en kopt de bal. Trižný probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 1:0

42e minuut.
Macák is nu in balbezit. Štor verovert de bal door een tackle van achteren. Štor met een sublieme pass. Šrejma is nu in balbezit. Šrejma haalt uit met een fantastische trap. Lepšík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Casco heeft problemen om de bal te vangen. Casco speelt de bal door. Topić is nu in balbezit. Topić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Koněšín - FK Černá Pole 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koněšín 55%, FK Černá Pole 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Koněšín - FK Černá Pole 1:1

46e minuut.
Štor probeert naar een medespeler te passen. Šrejma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufr begaat een overtreding. Rufr krijgt een gele kaart. Šrejma raakt geblesseerd tijdens het duel. Štor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hora geeft een hoge lob. Šrejma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Hora speelt de bal door. Štor bereikt de bal nog maar net als eerste. Štor probeert naar een medespeler te passen. Šrejma is nu in balbezit. Šrejma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lucero is nu in balbezit. Lucero speelt de bal door. Nănescu geeft de bal voor. Laborco krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Nănescu passt de bal in één keer door. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero speelt de bal door. Laborco bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborco draait met de bal, schiet en ... Trižný probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pivo rent richting de bal. Pivo geeft een hoge lob. Šrejma is nu in balbezit. Šrejma haalt uit met een fantastische trap. Lepšík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 1:2

62e minuut.
Lucero rent richting de bal. Lucero passt de bal in één keer door. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Trižný probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Koněšín - FK Černá Pole 2:2

68e minuut.
Nănescu passt de bal zonder na te denken. Lucero is nu in balbezit. Lucero geeft een lange en hoge pass. Laborco maakt een snoekduik en kopt de bal. Trižný werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 3:2

76e minuut.
Lucero rent richting de bal. Pivo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lucero raakt geblesseerd tijdens het duel. Nănescu met een snel genomen vrije trap. Laborco bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborco draait met de bal, schiet en ... Trižný bokst de bal weg. Hájný is nu in balbezit. Hájný haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Hora is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hora met de inworp. Štor geeft de bal voor. Topić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Casco is nu in balbezit. Topić verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Rufr ... Strafschop! Rufr krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Topić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Šrejma neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lepšík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šrejma bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gašparov kopt de bal weg. Nănescu speelt de bal door. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero geeft de bal voor. Hájný springt en kopt de bal. Trižný probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Laborco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trižný verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laborco rent richting de bal. Laborco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koněšín - FK Černá Pole 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koněšín 45%, FK Černá Pole 55%.
FC Koněšín - FK Černá Pole 4:2