Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1. FC Ayssan Dědická lavina
Ayssan ATT 352 Tactiek boj
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
69.4 gemiddelde waardering 67.8
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Hampl heeft problemen om de bal te vangen. Čeřovský begaat een overtreding. Hampl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fuxa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stolárik probeert naar een medespeler te passen. Hampl rent richting de bal. Hampl draait met de bal, schiet en ... Koc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Dědická lavina 0:1

13e minuut.
Čeřovský met de inworp. Piszczek is nu in balbezit. Piszczek passt de bal zonder na te denken. Liedholm rent richting de bal. Liedholm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Iscru onderschept slim de pass. Iscru passt de bal met de wreef. Savaştürk is nu in balbezit. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap. Melíšek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Stolárik geeft een lange en hoge pass. Hampl is nu in balbezit. Lobão rent richting de bal. Hampl verovert de bal door een tackle van achteren. Hampl draait met de bal, schiet en ... Koc bokst de bal weg.

31e minuut.
Čeřovský rent richting de bal. Čeřovský passt de bal met de wreef. Liedholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Liedholm geeft een hoge lob. Savaştürk springt en kopt de bal. Filipský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Drastík geeft een hoge lob. McClain kopt de bal weg. Dębiński geeft de bal voor. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Koller probeert naar een medespeler te passen. Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik passt de bal met de wreef. Hampl is nu in balbezit. Hampl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Savaştürk probeert de bal met de borst te controleren. Iscru met een sublieme pass. Dębiński speelt de bal door. Liedholm is nu in balbezit. Liedholm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Ayssan 46%, Dědická lavina 54%.
1. FC Ayssan - Dědická lavina 0:1

52e minuut.
Liedholm rent richting de bal. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vala verovert de bal door een tackle van achteren. Dębiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dębiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Čeřovský met een sublieme pass. Iscru heeft problemen om de bal te vangen. Koller begaat een overtreding. Koller krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Hampl is nu in balbezit. Koc met een sublieme pass. Piszczek probeert naar een medespeler te passen. Liedholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Liedholm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vohryzek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jesenický komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Iscru rent richting de bal. Iscru speelt de bal door. Savaştürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1. FC Ayssan - Dědická lavina 1:1

71e minuut.
Brandejs speelt de bal door. Liedholm is nu in balbezit. Liedholm passt de bal met de wreef. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk schiet op doel. Filipský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Dědická lavina 2:1

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piszczek met een snelle inworp. Dębiński met een sublieme pass. Piszczek geeft een hoge lob. Liedholm springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Brandejs bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller onderschept slim de pass. Koller passt de bal in één keer door. Hampl is nu in balbezit. Hampl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Drastík geeft een hoge lob. Inworp. Piszczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dębiński probeert naar een medespeler te passen. Iscru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Iscru met een sublieme pass. Dębiński is nu in balbezit. Dębiński passt de bal in één keer door. Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk haalt uit met een fantastische trap. Filipský bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Ayssan 43%, Dědická lavina 57%.
1. FC Ayssan - Dědická lavina 2:1