Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:40
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Black aréna
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 48000
AC Black Roses Buffalo Sabres
Cestovatel Tactiek plus
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 6
65.6 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Wacławik is nu in balbezit. Quadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva onderschept slim de pass. Wacławik rent richting de bal. Wacławik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dennis onderschept slim de pass. Dennis met een sublieme pass. D`Elia is nu in balbezit. Roncal verovert de bal door een tackle van achteren. Roncal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
D`Elia is nu in balbezit. D`Elia met een sublieme pass. Ebbinghaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbinghaus haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - Buffalo Sabres 1:0

20e minuut.
Hulín geeft een lange en hoge pass. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu passt de bal in één keer door. Ebbinghaus rent richting de bal. Ebbinghaus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - Buffalo Sabres 2:0

39e minuut.
Dennis kopt de bal weg. D`Elia is nu in balbezit. D`Elia passt de bal zonder na te denken. Ebbinghaus is nu in balbezit. Ebbinghaus haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Black Roses 45%, Buffalo Sabres 55%.
AC Black Roses - Buffalo Sabres 2:0

46e minuut.
Małolepszy passt de bal in één keer door. Vrabie heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

53e minuut.
Saygıner speelt de bal door. Vrabie onderschept slim de pass. Daar is Gawlik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawlik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - Buffalo Sabres 3:0

63e minuut.
Ioniţă speelt de bal door. Phúc Cường kopt de bal weg. Quadri rent richting de bal. Quadri geeft een hoge lob. Małolepszy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inworp. Flis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Buitenspel voor Chiacu. Goede buitenspelval van de verdediging. Gabbiadini komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt D`Elia de bal. D`Elia geeft een hoge lob. Gawlik rent richting de bal. Chiacu rent richting de bal. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Black Roses - Buffalo Sabres 4:0

81e minuut.
Roncal rent richting de bal. Roncal geeft een hoge lob. Švadlenka kopt de bal weg. Flis is nu in balbezit. Flis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Švadlenka is nu in balbezit. Saygıner onderschept slim de pass. Saygıner probeert naar een medespeler te passen. Ebbinghaus rent richting de bal. Ebbinghaus haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă bokst de bal weg.

88e minuut.
Roncal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawlik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Paal! Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Black Roses 43%, Buffalo Sabres 57%.
AC Black Roses - Buffalo Sabres 4:0