Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Prasečák
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 27081
JZD Horní Lhota KLABZUBOVA 11
AWR Tactiek 433 útok
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
63.7 gemiddelde waardering 67.1
excellent Schieten outstanding
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


13e minuut.
Todorinski passt de bal met de wreef. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Błażejczyk ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Błażejczyk naar de kleedkamers voor een vroege douche. Merényi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merényi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hopfen bokst de bal weg. Hopfen probeert naar een medespeler te passen. Uzel kopt de bal weg. Klungelig pakt Stark de bal. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero draait met de bal, schiet en ... Ruiz Otxoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klungelig pakt Botero de bal. Gąsiewski is nu in balbezit. Gąsiewski passt de bal zonder na te denken. Botero is nu in balbezit. Botero haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Otxoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Inworp. Halmesarka met de inworp. Coelho Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho Rocha geeft een hoge lob. Chubukova krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Botero speelt de bal door. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman probeert naar een medespeler te passen. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova schiet op doel. Hopfen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sosa neemt de hoekschop. Todorinski maakt een snoekduik en kopt de bal. Hopfen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - KLABZUBOVA 11 0:1

31e minuut.
Halmesarka onderschept slim de pass. Halmesarka met een sublieme pass. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova haalt uit met een fantastische trap. Hopfen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - KLABZUBOVA 11 0:2

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendrinos met een snelle inworp. Halmesarka speelt de bal door. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Coelho Rocha rent richting de bal. Coelho Rocha geeft een lange en hoge pass. Daar is Matocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi schiet op doel. Hopfen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 49%, KLABZUBOVA 11 51%.
JZD Horní Lhota - KLABZUBOVA 11 0:2

47e minuut.
Furman passt de bal in één keer door. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova passt de bal in één keer door. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski draait met de bal, schiet en ... Hopfen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Halmesarka probeert naar een medespeler te passen. Chubukova speelt de bal door. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi haalt uit met een fantastische trap. Hopfen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Halmesarka rent richting de bal. Halmesarka met een sublieme pass. Merényi is nu in balbezit. Todorinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorinski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Drewicz kopt de bal weg. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman geeft een lange en hoge pass. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova draait met de bal, schiet en ... Hopfen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Sosa met een sublieme pass. Drewicz probeert de bal met de borst te controleren. Fredborg geeft een lange en hoge pass. Furman geeft een hoge lob. Chubukova krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Índio kopt de bal weg. Halmesarka probeert naar een medespeler te passen. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova draait met de bal, schiet en ... Hopfen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - KLABZUBOVA 11 0:3

78e minuut.
Todorinski is nu in balbezit. Chubukova is nu in balbezit. Todorinski is nu in balbezit. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - KLABZUBOVA 11 0:4

80e minuut.
Mendrinos geeft een hoge lob. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero onderschept slim de pass. Botero draait met de bal, schiet en ... Ruiz Otxoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - KLABZUBOVA 11 1:4

90e minuut.
Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski passt de bal zonder na te denken. Stark rent richting de bal. Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Botero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 49%, KLABZUBOVA 11 51%.
JZD Horní Lhota - KLABZUBOVA 11 1:4