Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 18:41
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Tatra Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25437
SK Tatra Smíchov 1.SK SIGMA OLOMOUC
Invalidovna 001 Tactiek 009_test
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Benedettelli rent richting de bal. Prostředník verovert de bal door een tackle van achteren. Prostředník met een sublieme pass. Havlovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlovec draait met de bal, schiet en ... Radzimski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kopaliński met de inworp. Beránek geeft de bal voor. Humpolec rent richting de bal. Humpolec haalt uit met een fantastische trap. Radzimski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - 1.SK SIGMA OLOMOUC 1:0

15e minuut.
Mendoza met een snelle inworp. Tuñas rent richting de bal. Kačer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuñas raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuñas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuñas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Tatra Smíchov - 1.SK SIGMA OLOMOUC 1:1

21e minuut.
Rutte passt de bal in één keer door. Beránek is nu in balbezit. Beránek passt de bal zonder na te denken. Havlovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlovec schiet op doel. Radzimski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Turek is nu in balbezit. Turek passt de bal met de wreef. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec haalt uit met een fantastische trap. Pelegero probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cheng-Sin is nu in balbezit. Grummich verovert de bal door een tackle van achteren. Grummich geeft de bal voor. Havlovec rent richting de bal. Havlovec schiet op doel. Radzimski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Turek is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turek zal de hoekschop nemen. Humpolec maakt een snoekduik en kopt de bal. Pelegero probeert de bal met de borst te controleren. Radzimski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Cheng-Sin speelt de bal door. Benedettelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedettelli geeft een hoge lob. Tuñas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Daar is Humpolec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkhardt rent richting de bal. Burkhardt geeft een hoge lob. Tuñas maakt een snoekduik en kopt de bal. Vlček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - 1.SK SIGMA OLOMOUC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tatra Smíchov 64%, 1.SK SIGMA OLOMOUC 36%.
SK Tatra Smíchov - 1.SK SIGMA OLOMOUC 1:2

46e minuut.
Janíček komt het veld opgelopen. Muto komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Wędzyński passt de bal met de wreef. Cheng-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Sin passt de bal in één keer door. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vlček met een harde bal richting middenveld. Muto bereikt de bal nog maar net als eerste. Medel is nu in balbezit. Medel geeft een hoge lob. Tuñas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cheng-Sin is nu in balbezit. Benedettelli rent richting de bal. Prostředník verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Sin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klungelig pakt Tuñas de bal. Řízek is nu in balbezit. Tuñas verovert de bal door een tackle van achteren. Tuñas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Cheng-Sin de bal onder controle te krijgen. Janíček speelt de bal door. Muto is nu in balbezit. Muto haalt uit met een fantastische trap. Radzimski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Tatra Smíchov - 1.SK SIGMA OLOMOUC 2:2

76e minuut.
Grummich speelt de bal door. Muto rent richting de bal. Wędzyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grummich wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rylich rent richting de bal. Rylich geeft de bal voor. Pelegero rent richting de bal. Muto verovert de bal door een tackle van achteren. Muto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Mendoza passt de bal zonder na te denken. Benedettelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedettelli geeft een lange en hoge pass. Tuñas rent richting de bal. Tuñas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tatra Smíchov 72%, 1.SK SIGMA OLOMOUC 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Tatra Smíchov - 1.SK SIGMA OLOMOUC 2:2