Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK VITORAZ 1FC Batelov
základ Tactiek pp
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 60
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Kajetán speelt de bal door. Espinha is nu in balbezit. Broos verovert de bal door een tackle van achteren. Broos haalt uit met een fantastische trap. Ouřada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - 1FC Batelov 1:0

7e minuut.
Klungelig pakt Espinha de bal. Broos verovert de bal door een tackle van achteren. Broos passt de bal in één keer door. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - 1FC Batelov 2:0

9e minuut.
Orhun passt de bal met de wreef. Broos rent richting de bal. Broos speelt de bal door. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ouřada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Rybář is nu in balbezit. Suárez Cartoy rent richting de bal. Rybář bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybář draait met de bal, schiet en ... Poledica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - 1FC Batelov 2:1

18e minuut.
Inworp. Kłomski met een snelle inworp. Jura is nu in balbezit. Jura geeft de bal voor. Rybář maakt een snoekduik en kopt de bal. Poledica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Dinga onderschept slim de pass. Dinga speelt de bal door. Erat rent richting de bal. Erat geeft de bal voor. Rybář springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Suárez Cartoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Cartoy geeft een lange en hoge pass. Daar is Chalbaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybář rent richting de bal. Rybář schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ndah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jura met een snelle inworp. Suárez Cartoy geeft een lange en hoge pass. Rybář maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK VITORAZ - 1FC Batelov 2:2

24e minuut.
Jiráň geeft een lange en hoge pass. Jura kopt de bal weg. Ndah heeft problemen om de bal te vangen. Radzinsky rent richting de bal. Radzinsky draait met de bal, schiet en ... Poledica bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - 1FC Batelov 2:3

26e minuut.
Fiferna met een sublieme pass. Daar is Mňačko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mňačko passt de bal zonder na te denken. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jura rent richting de bal. Jura speelt de bal door. Radzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybář rent richting de bal. Rybář schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Dascălu de bal onder controle te krijgen. Erat bereikt de bal nog maar net als eerste. Erat passt de bal in één keer door. Jiráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiráň geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Espinha de bal. Broos onderschept slim de pass. Broos passt de bal zonder na te denken. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VITORAZ 48%, 1FC Batelov 52%.
FK VITORAZ - 1FC Batelov 2:3

46e minuut.
Velescu komt het veld opgelopen. Kalčík komt het veld opgelopen. Kecman komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Velescu passt de bal met de wreef. Kalčík is nu in balbezit. Fiferna onderschept slim de pass. Fiferna geeft een lange en hoge pass. Broos krijgt zijn hoofd ertegen. Ouřada bokst de bal weg.

53e minuut.
Erat bereikt de bal nog maar net als eerste. Erat geeft de bal voor. Chalbaud is nu in balbezit. Radzinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Radzinsky schiet op doel. Poledica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rybář rent richting de bal. Rybář schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - 1FC Batelov 2:4

56e minuut.
Fustagno met een sublieme pass. Kajetán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajetán passt de bal in één keer door. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Suárez Cartoy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chalbaud. Suárez Cartoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bohuslav komt het veld opgelopen. Orlík komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Fustagno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velescu rent richting de bal. Velescu geeft een hoge lob. Broos springt en kopt de bal. Ouřada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Kavuľák komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Dascălu rent richting de bal. Dinga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dascălu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dascălu krijgt zijn hoofd ertegen. Ouřada bokst de bal weg.

66e minuut.
Erat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajetán verovert de bal door een tackle van achteren. Kajetán geeft een lange en hoge pass. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu haalt uit met een fantastische trap. Ouřada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Orlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Cartoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Cartoy passt de bal zonder na te denken. Bohuslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohuslav draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VITORAZ 42%, 1FC Batelov 58%.
FK VITORAZ - 1FC Batelov 2:4