Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:40
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Antonio Treford
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 55999
1.FC FILIPKA AC Milan !!!
t Tactiek am I right?
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
63 gemiddelde waardering 69.5
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Daar is Provalija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Provalija speelt de bal door. Carol rent richting de bal. Carol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - AC Milan !!! 1:0

27e minuut.
Lampart bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lampart raakt geblesseerd tijdens het duel. Magnano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paciorkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Chalidin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - AC Milan !!! 2:0

30e minuut.
Bilgen is nu in balbezit. Bilgen geeft een lange en hoge pass. Paciorkowski kopt de bal weg. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Rozhukaniec met een snelle inworp. Pietka is nu in balbezit. Pietka met een sublieme pass. Kaji rent richting de bal. Kaji schiet op doel. Zvoral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Fornerone is nu in balbezit. Fornerone geeft een lange en hoge pass. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz draait met de bal, schiet en ... Zvoral bokst de bal weg.

40e minuut.
Paciorkowski passt de bal in één keer door. Lampart is nu in balbezit. Sannelli maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sannelli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sannelli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Fargeon geeft een hoge lob. Kaji is nu in balbezit. Kaji passt de bal zonder na te denken. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz draait met de bal, schiet en ... Zvoral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC FILIPKA 56%, AC Milan !!! 44%.
1.FC FILIPKA - AC Milan !!! 2:0

48e minuut.
Pietka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietka passt de bal in één keer door. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski geeft de bal voor. Hałapacz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Cravo passt de bal met de wreef. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski passt de bal met de wreef. Kaji is nu in balbezit. Kaji schiet op doel. Zvoral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Provalija passt de bal zonder na te denken. Magnano is nu in balbezit. Magnano passt de bal zonder na te denken. Lampart is nu in balbezit. Lampart geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cravo passt de bal in één keer door. Buitenspel voor Hałapacz. Goede buitenspelval van de verdediging. Vilche neemt vlug de vrije trap. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski schiet op doel. Chalidin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Provalija passt de bal in één keer door. Magnano speelt de bal door. Lampart rent richting de bal. Lampart geeft een hoge lob. Carol springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - AC Milan !!! 3:0

73e minuut.
Daar is Fargeon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fargeon speelt de bal door. Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski passt de bal in één keer door. Kaji rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pietka zal de hoekschop nemen. Kaji springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - AC Milan !!! 3:1

77e minuut.
Piker heeft problemen om de bal te vangen. Kaji verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán onderschept slim de pass. Piker bereikt de bal nog maar net als eerste. Piker geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Provalija is nu in balbezit. Pietka onderschept slim de pass. Pietka passt de bal in één keer door. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz draait met de bal, schiet en ... Zvoral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pietka geeft de bal voor. Kaji heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC FILIPKA - AC Milan !!! 3:2

87e minuut.
Karaszewski is nu in balbezit. Karaszewski passt de bal in één keer door. Kaji is nu in balbezit. Kaji haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Bilgen kopt de bal weg. Vilche rent richting de bal. Magnano speelt de bal door. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC FILIPKA 46%, AC Milan !!! 54%.
1.FC FILIPKA - AC Milan !!! 3:2